14 juli 2015

Rabobank contracteert Hago Next voor ontzorgen en klantbeleving

Ontzorgen en verhogen van de klantbeleving. Met die opdracht gaat Hago Next op 1 juli van start als schoonmaakleverancier van Rabobank Amersfoort Eemland. Hago Next is verantwoordelijk voor de schoonmaak van twee hoofdkantoren, een aantal verkoopkantoren en de onbemande geldautomaten. Ook neemt het schoonmaakbedrijf de bouwschoonmaak van het verbouwde pand in Leusden op zich en verzorgt het de glasbewassing, tapijt- en computerreiniging op alle locaties.  

Ruben van Grootveld, service manager Support bij de Rabobank over de keuze voor Hago Next: “Hago Next heeft in haar aanbieding laten zien dat zij ons kunnen ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Ze kunnen snel acteren op vragen en wensen vanuit de bank. Daarnaast is Hago Next een partij die klaar is voor de toekomst. Ze zijn continu in ontwikkeling om de dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. En dat is precies wat wij verwachten van ons schoonmaakbedrijf: proactief meedenken om de facilitaire dienstverlening te optimaliseren. Zodat de klantbeleving en –tevredenheid stijgen, zowel onder onze interne klant – de medewerkers – als onze gasten.”

Verwachtingen overtreffen
Frank Dobbelsteijn, directeur Hago Next: “De Rabobank is een gastvrije organisatie waar veel klanten over de vloer komen en medewerkers behoefte hebben aan een schone omgeving. Ze presteren dan beter, zoals al vaker is bewezen, en het past bij het imago van de bank. De werkwijze van Hago Next voorziet in die gastvrije schoonmaak die meebeweegt met de dynamiek van de dag. Zo verhoogt dagschoonmaak de beleving aanzienlijk. Niet voor niets is dit een elementair onderdeel van de dienstverlening van Hago Next. Het maakt het mogelijk direct in te spelen op gebeurtenissen en vragen, zowel proactief als reactief. Daarnaast zijn onze medewerkers gastvrouwen en –heren in hart en nieren. Schoonmakers die met plezier naar hun werk gaan en plezier halen uit het elke dag weer verrassen van eindgebruikers. De verwachtingen overtreffen is hun voornaamste doel, ook bij Rabobank Amersfoort Eemland.”

Over Rabobank Amersfoort Eemland
Rabobank Amersfoort Eemland is een coöperatieve bank die geworteld is in de regio Amersfoort en de Eemregio. In totaal heeft Rabobank Amersfoort Eemland 7 vestigingen, in Amersfoort (hoofdkantoor), 2x Amersfoort, Baarn, Eemnes, Leusden en Soest (bijkantoren). Daarnaast heeft Rabobank Amersfoort Eemland 14 OLGA locaties, dit is een locatie waar alleen een geldautomaat staat. Er werken ongeveer 250 medewerkers bij Rabobank Amersfoort Eemland. Als laatste is Rabobank Amersfoort Eemland een bank die betrokken is en zich het wel en wee van klanten, leden en gemeenschappen aantrekt. Een bank die mensen en middelen inzet, omdat zij vindt dat iedereen moet kunnen meedoen aan het sociale, economische en maatschappelijke verkeer. Een bank die waarde toevoegt. Voor klanten en hun omgeving.

 Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot één van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 4.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 146,5 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag

Deel dit artikel

Ook interessant: