Quick & Easy van Werner & Mertz opnieuw in de prijzen

image004

Op de London Cleaning Show is Werner & Mertz opnieuw in de prijzen gevallen. De pionier in ecologische reinigingsmiddelen mocht de prijs voor innovatie in ontvangst nemen voor zijn green care PROFESSIONAL Quick & Easy doseersysteem.

Werner & Mertz haalde met QUICK & EASY de prijs voor innovatie binnen in de categorie schoonmaakproducten op de London Cleaning Show in het exhibitiecentrum ExCel London. De producent van duurzame schoonmaakproducten won al eerder een innovatieprijs op de ISSA/Interclean in Amsterdam voor datzelfde product.

Quick & Easy
is een draagbaar doseersysteem. Het behoeft geen installatie, noch instructies en garandeert een vaste dosering. Het eenvoudige ‘plug-and-spray’ systeem kan elk oppervlak snel en veilig de baas. De formules zijn Cradle-to-Cradle GOLD gecertificeerden hun verpakkingen zelf Cradle –to-Cradle BRONZE.

Duospray
Met de Duospray koppel je een flacon van 325 ml voor kraantjeswater en een schoonmaakproduct in een concentraatflacon van 325 ml aan elkaar. Er komen vijf verschillende producten – allemaal met Europese Ecolabel en CLP-vrij* – in de concentraatflacon: TANET interior (interieur- en spiegelreiniger), TANEX performa (voor het krachtig periodiek onderhoud van het interieur), SANET daily (sanitairreiniger voor dagelijks gebruik), SANET power (voor het krachtig periodiek onderhoud van het sanitair) en GREASE off (krachtige keukenontvetter).

*CLP-vrij bij gebruik (behalve SANET power)

Over Werner & Mertz
Werner & Mertz Professional is een pionier op het vlak van integraal duurzame, kwalitatieve reinigings- en schoonmaakproducten voor de professionele institutionele en industriële sector. Tana professional en green care professional zijn de twee voornaamste merken in Europa.

Het beschermen van hulpbronnen, duurzaamheid en het behoud van de biodiversiteit zijn altijd de hoofdbetrachting geweest van de Werner & Mertz Group, die EMAS-gecertificeerd is en de “LEED Platinum” ontving voor haar hoofdkantoor in Mainz. De Werner & Mertz Group is al 150 jaar nauw verbonden met de plaats Mainz. De groep bestaat al meer dan 140 jaar en opereert volgens de principes van een milieuvriendelijke en duurzame zakelijke aanpak. Ze ziet duurzaamheid niet als een tijdelijke trend, maar als een traditie binnen de onderneming die op dagelijkse basis toegepast wordt.

×