20 januari 2016

Queen’s ‘I want to break free’ dé schoonmaaksong aller tijden

De absolute nummer 1 in de lijst van schoonmaaksongs is Queen’s ‘I want to break free’. Dit blijkt uit een zoektocht die schoonmaakbedrijf CSU afgelopen najaar startte in combinatie met de sponsoring van Q-music’s spel Het Geluid. Via een speciale actiepagina zijn ruim duizend favoriete schoonmaaksongs doorgegeven. Deze hebben geleid tot de top 10 Schoonmaaksongs aller tijden.

 Top 10 Schoonmaaksongs
De uiteindelijke top 10 is een gevarieerde lijst geworden van oude en nieuwe hits, met maar liefst twee noteringen voor Queen. Met de voorjaarsschoonmaak in het vooruitzicht vormt de lijst de ideale basis voor een fijne playlist.

1. I want to break free, Queen; 2. Happy, Pharell Williams; 3. El Perdon, Nicky Jam; 4. Bailando, Enrique Iglesias; 5. Car Wash, Christina Aguilera; 6. Nine to five, Dolly Parton; 7. Drag me down, One Direction; 8. Paradise by the dashboard light, Meatloaf; 9. Don’t stop me now, Queen; 10. Reality, Lost Frequencies.

Winnaar hoofdprijs
Door hun favoriete schoonmaaksong te delen, maakten deelnemers kans op mooie prijzen, zoals exclusieve radio’s en koptelefoons. De hoofdprijs, concertkaarten naar keuze, werd gewonnen door Bianca Dekkers uit Best; zij woont in juni het concert van Guus Meeuwis ‘Groots met een zachte G’ bij.

 Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’ en won het de eerste Golden Service Innovatie Award. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: