Pollet presenteert wc-gels in kleinst beschikbare verpakking

“Aangezien het een trend is om kleinere verpakkingen te verkiezen voor wc-gels, presenteren wij u vandaag de kleinste verpakking die vandaag beschikbaar is op de markt”, kondigt het POLLET-team aan. Polgreen WC Gel en Polbio Enzygel zijn voortaan beschikbaar in 6 x 750ml in plaats van 12 x 750 ml.

Beide zijn gels zonder enig specifiek risico voor de gebruiker. PolGreen WC Gel is een zeer efficiënt ecologisch product en PolBio Enzygel is een biotechnologisch product dat enzymen bevat. Bovendien is het zeer krachtig om ongewenste geuren te bestrijden.

Over POLLET Cleaning & Hygiene Solutions
De firma POLLET, opgericht in 1763, is al meer dan 8 generaties een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in onderzoek, vervaardiging en verkoop van onderhoudsproducten voor de hygiëne- en reinigingsmarkt. We zijn dé specialist ten dienste van schoonmaakprofessionals, expert in biotechnologieën en leider in duurzame ontwikkeling. We leveren performante en voordelige oplossingen met een grote meerwaarde die hoogtechnologische duurzame producten aan een gepersonaliseerde service paren. POLLET is gevestigd in Rijssel in Frankrijk en in Doornik in België.