Ploum directeur Hago Next; Dobbelsteijn start nieuw Vebego-bedrijf

Roy Plouw - Hago NextRoy Ploum volgt met ingang van 1 juni Frank Dobbelsteijn als directeur van Hago Next op. Ploum is sinds 1999 werkzaam binnen Vebego en was de laatste jaren verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe (online) communicatie- en businessmodellen. Frank Dobbelsteijn start op diezelfde datum met het ontwikkelen van een nieuw Vebego-bedrijf op het gebied van afvalmanagement.

Vebego had al langer de wens om een nieuwe dienstverlening in circulair materiaal en afvalmanagement te starten. In de zoektocht naar wie dit nieuwe initiatief zou moeten leiden, viel al snel de keus op Frank Dobbelsteijn (op de rechterfoto). Voordat hij in 2014 bij Hago Next kwam, was hij ruim 10 jaar bij Van Gansewinkel verantwoordelijk voor de realisatie van afvalvrije kantoren. A perfect match dus!

Next level
Roy Ploum begon in 1999 als vestigingsmanager bij Tence Uitzendbureau, inmiddels onderdeel van Actief Interim. Van 2002 tot 2010 was hij daar verantwoordelijk voor marketing en vanaf 2010 is hij binnen Vebego actief op het gebied van nieuwe (online) communicatie- en businessmodellen, die zorgen voor beter contact tussen medewerkers en klanten. Enkele voorbeelden hiervan zijn @lly, Flex@lly services en de slimme schoonmaak werkwagen (Smart Cart).Hago Next - Frank Dobbelsteijn

What’s next?
“Ik ben een ‘innovator pur sang’. Altijd bezig met de vraag ‘what’s next’? En dat is nodig, want Hago Next staat voor de uitdaging om een inspiratiebron in de branche te zijn én te blijven”, zegt Ploum. Hij start op 1 april bij Hago Next en gaat geleidelijk de taken van Frank overnemen; per 1 juni neemt hij volledig het stokje over. “Hago Next is nu een kwalitatieve en stabiele organisatie die klaar is voor een ‘next level’. Met Roy aan boord heb ik veel vertrouwen dat de innovatieve doorontwikkeling van Hago Next voor de toekomst is gewaarborgd. Ik wens hem daarin veel succes! Ik zelf kijk e naar uit om een nieuwe dienstverlening binnen Vebego op te zetten en verder te ontwikkelen. En zie veel kansen, ook in de samenwerking met Hago Next”, aldus Dobbelsteijn.