15 juni 2015

Platform31 biedt Blinck een platform

Op 1 juli gaat schoonmaakbedrijf Blinck, tot haar grote vreugde, wederom van start bij een nieuwe klant. Ditmaal in regeringsstad en hoofdstad van Zuid Holland, ’s Gravenhage. “Met dank aan een van onze andere klanten in deze stad, het bedrijf Aedes, en onze schoonmakers daar, die een prima kwaliteit in schoonmaak laten zien, konden wij door middel van mond-tot-mondreclame een voorstel neerleggen bij kennis- en netwerkorganisatie Platform31”, vertelt Anton Vinck van schoonmaakbedrijf Blinck.

Platform31 is toe aan een wijziging van leverancier als het gaat om schoonmaakdienstverlening en kwam op deze manier bij schoonmaakbedrijf Blinck terecht.

Platform31 is een kennis- en netwerkorganisatie voor stedelijke en regionale ontwikkeling. Zij ondersteunen professionals en organisaties bij sociale, economische en ruimtelijke vraagstukken met praktijkgerichte kennis en relevante netwerken. Samen met partners ontwikkelt Platform31 kennis in wetenschappelijk onderzoek, praktijkexperimenten en netwerken. Deze kennis verspreiden zij zowel breed in de vakwereld als gericht in opleidingen, congressen en excursies.

Na enkele gesprekken en goede afspraken zijn Platform31 en Blinck overeengekomen dat het schoonmaakbedrijf de dienstverlening mag verzorgen tot en met 31 januari 2018. Elke dag zal er in kantoor Stichthage op de 7e verdieping door Blinck worden gewerkt aan een schone en prettige werkomgeving voor alle medewerkers van Platform31.

Op 1 juni jl. is het contract getekend en zien beide partijen een vertrouwde samenwerking tegemoet.

Deel dit artikel

Ook interessant: