Piecom keert terug naar Rotterdam

Als vervolg op de ontkoppeling met Clean Deal treft Piecom de nodige maatregelen om de primaire processen terug naar Rotterdam te halen. Hierdoor groeit de organisatie en staat de verhuizing per 1 oktober naar een groter pand vast. Piecom blijft op de vertrouwde Bovendijk in Rotterdam, maar verandert van huisnummer.

“We ruilen nummer 217 voor nummer 192 in en krijgen er meer vierkante meters magazijn en kantoor bij. Deze bewuste keuze maakt dat we behalve de juiste voorraad ook een prachtig Experience Center kunnen inrichten”, kondigt het team van Piecom op haar vernieuwde website aan.

Flexperience
Qua indeling en interieur kiest Piecom ervoor om werk en experience bij elkaar te brengen. “We zien Het nieuwe Werken als een katalysator voor een culturele transformatie. In ons toekomstige Experience Center laten we onze relaties kennismaken met onze twee hoofdactiviteiten: Piecom Cleaning Solutions en Piecom Business Fashion krijgen hier gecombineerd een podium.

Grand Opening
En alvast voor de agenda van de Piecom-klanten en kennissen: het nieuwe pand aan de Bovendijk 192 wordt op dinsdag 8 januari 2019 feestelijk geopend.