5 oktober 2015

Peter Vos aangesteld als manager SROI bij ISS

Op 1 oktober is Peter Vos bij ISS Facility Services gestart als manager SROI (social return on investment). Met SROI-management geeft ISS concrete invulling aan de Participatiewet. Iedereen die kan werken maar daarbij ondersteuning nodig heeft, valt sinds 1 januari 2015 onder de Participatiewet. Deze wet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking werk te laten vinden.

ISS wil de eigen, ambitieuze SR-doelstellingen duurzaam implementeren en door middel van innovatieve business modellen verder ontwikkelen. En tevens toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgevers op het gebied van SR-advisering en ‑kennisuitwisseling.

Peter Vos is een ervaren jobcoach, trainer en adviseur. Hij heeft met mensen met een arbeidsbeperking en een afstand tot de arbeidsmarkt gewerkt. Hij wordt binnen ISS verantwoordelijk voor de arbeidsbemiddeling van doelgroepmedewerkers op landelijk niveau. Daarnaast zal hij zich richten op het coachen en begeleiden van doelgroepmedewerkers en adviseert hij opdrachtgevers over SR-vraagstukken.

Vos over zijn nieuwe baan: “Na bijna 10 jaar als jobcoach te hebben gewerkt, maak ik bewust de stap naar ISS Facility Services. Het is de strategie van ISS om als grote werkgever social return binnen de organisatie en de facilitaire markt vorm te geven. Dit spreekt mij enorm aan. Ik zie een groot aantal kansen voor de opdrachtgevers van ISS, die een samenwerkingspartner krijgen die social return vorm kan geven. En kansen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die door passende arbeid ook echt aan het werk kunnen.”

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: