27 augustus 2015

Peter de Boer nieuwe directeur Sales Hago Nederland

Peter de Boer is de nieuwe directeur Sales voor Hago Nederland. De Boer heeft het voornaamste deel van zijn zakelijk leven bij Samas doorgebracht, in de wereld van de nationale en internationale kantoorinrichting. Met het aantrekken van Peter de Boer versterkt Hago haar managementteam. Zijn ervaring in sales en nieuwe dienstverleningsconcepten maken hem de aangewezen persoon om Hago’s commerciële kracht verder uit te bouwen voor het behoud van haar positie in de schoonmaakbranche.

De Boer stapt bij Hago binnen op een mooi moment: “Hago is het grootste schoonmaakbedrijf in de Nederlandse markt. Die positie vraagt om snelle en adequate (re)acties gericht op het ontzorgen van onze klant. Het is essentieel om de intrinsieke wensen van de klant te kennen en partnership te ontwikkelen. Mijn focus ligt de komende periode dan ook op het verbinden van de klantvraag en ons product- en dienstenpakket, om daarmee onze positie in de markt verder te versterken”. 

Dynamiek in familiebedrijf
Werken in een familiebedrijf als Hago en Vebego is voor de Boer niet nieuw. “Mijn vader had een technisch bedrijf, wat later door mijn broer is voortgezet en verder uitgebouwd. Dezelfde dynamiek zie ik terug bij Hago: het durft te ondernemen en te investeren op lange termijn. Hierin staat de mens altijd centraal, zowel de medewerker als de klant. Dat merk ik aan hoe betrokken iedereen is, hoe de organisatie communiceert en werkt. Daarin voel ik me, als resultaat- én mensgerichte persoonlijkheid, als een vis in het water”. 

Over Hago
Hago groeide in 70 jaar uit van een klein, Limburgs familiebedrijf tot een van de grootste landelijke schoonmaakbedrijven in Nederland. Met meer dan 4.700 medewerkers en ruime ervaring in schoonmaakdienstverlening en specialistische schoonmaak, realiseert Hago een omzet van 146,5 miljoen euro. We maken onder meer schoon in kantoren, onderwijs, grote publieke ruimten, transport en industrie. ’s Ochtends, ’s avonds en steeds vaker overdag.

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: