16 maart 2015

Personele en structurele veranderingen in MasterKey Groep

MasterKey Groep wordt vanaf 1 april uitgebreid met Andries van Bentum. Hij gaat als senior business consultant de consultancy-activiteiten van MasterKey verder uitbouwen. Daarnaast worden de activiteiten van Clean Concepts samengevoegd met die van Masterkey.

Andries van Bentum heeft jarenlange ervaring in facility management en management consulting. Eerdere werkgevers zijn bij Vebego, Tence Inzetbureau, Corio en VFM. Daarmee vormt hij een waardevolle versterking om de ambitie van de MasterKey Groep verder uit te bouwen. Tevens wordt Van Bentum verantwoordelijk voor MasterKey Interim. Hij volgt daarmee Rob Klinkert op die een nieuwe uitdaging aan gaat buiten MasterKey Groep. 

Naast uitbreiding van het team vindt er ook een wijziging plaats in de structuur van de organisatie. Clean Concepts wordt samengevoegd met de activiteiten van MasterKey. Vanuit de overlap van activiteiten is besloten om de synergievoordelen te benutten en de organisatie slagvaardiger te maken. Martijn Zeewuster heeft in de nieuwe structuur gekozen voor een andere rol binnen MasterKey: hij wordt operationeel verantwoordelijk voor kwaliteitsmanagement. Jan Halfman wordt als ad interim directeur verantwoordelijk voor MasterKey, naast zijn rol als directeur van MasterKey Duitsland. Daniëlle Overweg blijft eindverantwoordelijk voor MasterKey Groep. 

MasterKey Groep richt zich in toenemende mate op strategische organisatievraagstukken voor opdrachtgevers. Het leggen van verbindingen en zorgen voor nieuwe oplossingen die bijdragen aan strategische ontwikkeling van opdrachtgevers staan daarbij centraal. Daarnaast blijven facilitair advies en beheer, kwaliteitsmanagement, interim dienstverlening, software voor facilitair procesmanagement en inkoopbegeleiding onderdeel van de dienstverlening. 

Over MasterKey Groep
MasterKey Groep is al ruim 20 jaar een van de gerenommeerde adviesbureaus in de facilitaire adviesmarkt. MasterKey Groep ondersteunt vanuit haar verschillende onderdelen opdrachtgevers met facilitaire vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. MasterKey is een breed georiënteerd facilitair adviesbureau. MasterKey Interim levert interim en werving & selectie dienstverlening. MasterKey Duitsland ondersteunt facilitaire dienstverleners met advies en software in Duitsland.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: