15 mei 2015

Perfect Papier: nieuwe speler in hygiënepapiersegment

Perfect Papier uit Amsterdam is gestart met haar activiteiten als verkooporganisatie van cellulose hygiënepapier en handzeep. De kracht van deze nieuwe speler op de papiermarkt zijn de 24/7 leveranties aan alle soorten bedrijven en instellingen en tegen scherpe prijzen.

“Na een flinke tijd van voorbereiding is het dus nu zover: Perfect Papier is van start. Vanuit Amsterdam zijn de eerste bestellingen uitgeleverd”, vertelt Roel Vlootman, directeur van Perfect Papier, die duidelijk trots is. In het papiersegment onderscheidt Perfect Papier zich door haar maximale flexibiliteit, een sterke service en maximale bereikbaarheid. Daarnaast wordt leveranties verzekerd, en is voldoende voorraad aanwezig.

Perfect Papier verkoopt hoogwaardig cellulose hygiënepapier en handzeep aan alle soorten bedrijven en instellingen tegen zeer scherpe prijzen. Vlootman over deze laatste USP: “De scherpe prijs is mede te danken aan het feit, dat we zelf rechtsreeks importeren en een beperkte overhead hebben. We leveren toiletpapier, keukenpapier, handdoekpapier alle met gratis dispenser in bruikleen. Uiteraard ook handzeep of foam. Geheel nieuw is onze papierserie met speciale dispensers in leuke kleuren  voor kinderdagverblijven, BSO en onderbouw basisschool.”

“We hebben ons voorbereid door onder meer bedrijven en beurzen te bezoeken, ook in het buitenland. Dat was plezierig en leerzaam om te doen, maar kostte natuurlijk ook veel tijd. Daarnaast waren we druk met importbepalingen, transport en dat soort zaken. Een hele kluif”, concludeert Vlootman. Over het onderscheidend vermogen van Perfect Papier legt Vlootman uit: “Perfect Papier is 24/7 bereikbaar. In noodgevallen kunnen we zelfs in de weekenden leveren vanuit het depot. Voor bedrijven in de regio Amsterdam is het wellicht plezierig dat zij ook kleine partijen probleemloos en zonder parkeerproblemen kunnen ophalen bij ons magazijn in Amsterdam. Er is altijd een grote voorraad beschikbaar. Bovendien, de verzending in Amsterdam is gratis en voor verzendingen buiten Amsterdam overleggen we graag met onze klanten.”

Geïnteresseerden heten we harte welkom en sturen we op verzoek graag een proefpakket Perfect Papier toe. Nader kennismaken? Surf naar de website: www.perfectpapier.nl.

Deel dit artikel

Ook interessant: