16 juli 2015

Perfect Kids exclusieve dispenserlijn in de Benelux

Producten voor toilethygiëne in openbare ruimtes moeten voor iedereen toegankelijk én aantrekkelijk zijn. Ook voor kinderen, meent Perfect Papier. De leverancier van cellulose hygiënepapier en handzeep heeft daarom haar assortiment uitgebreid met de unieke dispenserlijn voor kinderen: Perfect Kids. Deze complete dispenserlijn is opvallend kleurrijk, sfeervol en van leuke aansprekende handgezichtjes voorzien. “Iets wat kinderen aanspreekt en waardoor het handen wassen wordt gestimuleerd”, legt Roel Vlootman, directeur van Perfect Papier uit. En ter verdere stimulering: de Perfect Kids dispensers worden gratis geleverd.

Voor kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en de onderbouw van basisscholen is de Perfect Kids-dispenserlijn dé oplossing. Een roze, paars en blauw gekleurde dispenserlijn met handgezichtjes, die voorzien zijn van de slimste oplossingen voor kinderen, dus interfold handdoekjes, centerfeed toiletpapier, een vrolijke toiletborstel of foamzeep. De ronde en vierkante serie emmers maken de Perfect Kids-dispenserlijn compleet. Met deze speciale dispenserlijn worden peuters positief geprikkeld om hun handen te wassen, en zeep en papier met plezier en veilig te gebruiken.

Primeur
“In de Benelux kunnen we met Perfect Kids een verbeterslag maken, want speciale producten of dispensers voor kinderen zijn er niet. En we weten allemaal dat handen wassen, zeker onder kinderen, de aandacht moet hebben om verspreiding van bacteriën en ziektekiemen te voorkomen. Dus moet je het handen wassen zo aantrekkelijk en eenvoudig mogelijk voor de kinderen maken. Met Perfect Kids doen we dat en pakken we in de Benelux de primeur. Bovendien leveren we de dispensers gratis bij jaarafname van de vulling via ons”, onderbouwt Vlootman.

Duurzaamheid
“Met z’n allen kunnen we helpen om de balans tussen hygiëne en milieu te herstellen en de volgende generaties een toekomst te bieden door te kiezen voor duurzaamheid.” Dat beoogt Perfect Kids. Vlootman over hoe Perfect Papier invulling geeft aan haar duurzaamheidsprincipe: “We werken uitsluitend met grote, gerenommeerde en MVO-gedreven producenten samen. Bij hen speelt het milieu derhalve een zeer belangrijke rol in het productieproces van de Perfect Kids-dispensers. Bovendien, ons papier is volledig recyclebaar, doordat voor de papierproductie hout uit herbebossing wordt gebruikt. Daarnaast garandeert de vouwwijze en de kwaliteit van onze handdoekjes een lager verbruik.”

Volledig en veilig
De 5-delige dispenserlijn en 2-delige emmerserie van Perfect Kids bieden vele voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Daarnaast is Perfect Kids door haar aantrekkelijke uiterlijk het ultieme promotiemiddel voor kinderen om hun handen te wassen en doen kinderen dat met de Perfect Kids-dispensers met plezier en veilig. Tot slot is Perfect Kids eenvoudig te bestellen via www.perfectpapier.nl.

Over Perfect Papier
Perfect Papier uit Amsterdam is de verkooporganisatie voor toilet-, keuken- en handdoekpapier met gratis dispenser bij één jaarafname. Daarnaast levert het bedrijf ook handzeep of foam. Perfect Papier onderscheidt zich in de markt door klantgerichtheid, kwaliteit, duurzaamheid en optimale bereikbaarheid. Kenmerkend voor Perfect Papier zijn de 24/7 leveranties tegen scherpe prijzen aan alle soorten bedrijven en instellingen. Bovendien is Perfect Papier internationaal georiënteerd, waardoor zij exclusieve producten in haar assortiment voert, zoals de Perfect Kids-dispenserlijn en de Ballerina Twistermop voor de consumentenmarkt.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: