14 oktober 2015

Panta Rhei kiest opnieuw voor Succes Schoonmaak

Succes Schoonmaak blijft de schoonmaakdienstverlener van Panta Rhei, de scholengemeenschap voor vmbo/mavo en lwoo uit Amstelveen. Dit is de uitkomst van de Europese aanbesteding die Pro Mereor, het inkoopkenniscentrum uit Arnhem, begeleidde.

Vanaf 2010 verzorgt Succes de schoonmaak bij Panta Rhei. De nieuwe overeenkomst betekent dat de samenwerking wordt gecontinueerd tot 2022. Deze aanbesteding was gebaseerd op de prestatie inkoopmethode, oftewel Best Value Procurement. Dit betekent dat de nadruk ligt op de kwaliteit en dus minder op de prijs van de dienstverlening.

Panta Rhei is een middelgrote vmbo-school, met ongeveer 800 leerlingen. De school behoort tot het algemeen bijzonder onderwijs. Kenmerkend is de gelijkwaardige betekenis van alle levensbeschouwingen en maatschappelijke stromingen. Een belangrijk onderdeel van de missie van Panta Rhei is om een veilige en warme omgeving te creëren, waar inspirerend onderwijs kan worden gegeven.

Door gedurende de dag de school netjes en schoon te houden, draagt Succes bij aan een prettige leer- en werkomgeving. Het gehele schoonmaakteam, geleid door een enthousiaste en betrokken aanvoerster, zet zich hier dagelijks voor de volle 100% voor in.

Op de foto de ondertekening van het contract door Bert de Weerd, algemeen directeur van Panta Rhei (l) en Nico Schokker (operationeel directeur van Succes Schoonmaak.

Deel dit artikel

Ook interessant: