23 november 2015

Overweg geeft directiepositie MasterKey over aan Halfman

Danielle Overweg geeft de directiepositie over aan Jan Halfman. Jan Halfman gaat als DGA weer de directie voeren over MasterKey Groep en het adviesbureau MasterKey. Overweg is in de afgelopen twee jaar verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van een nieuwe koers van MasterKey Groep, het doorvoeren van organisatiewijzigingen en het optimaliseren van de interne organisatie. MasterKey Groep is klaar voor verdere groei in de toekomst. Door de overgang van een verander- naar een beheerfase zit de belangrijkste rol voor Overweg erop.

MasterKey Groep ondersteunt vanuit haar nieuwe strategie opdrachtgevers met facilitaire vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Het gaat in toenemende mate over vraagstukken op het gebied van in- of uitbesteding, Integraal facility management, organisatie-inrichting en nieuwe samenwerkingsvormen.

Teamversterking
MasterKey versterkt daarom het team met experts in Integraal Facilitair Management die, samen met de overige collega’s, invulling geven aan de nieuwe koers. Het team is inmiddels uitgebreid met senior FM Consultant Fred Janssen. Fred Janssen heeft zijn sporen in het IFM-werkveld ruimschoots verdiend bij AAFM en Compass Group. De commerciële binnendienst wordt versterkt met Carissa Krook.

Eigen adviesbureau
Overweg wil met de afronding van het verandertraject bij MasterKey Groep haar ervaring inzetten om ook andere organisaties in beweging te brengen. Zij is haar eigen organisatieadviesbureau Sprankelend Blauw gestart. Zij zal zich met al haar ervaring richten op organisatieontwikkeling van bedrijven die een koerswijziging of een impuls nodig hebben.

Jan Halfman: “Daniëlle heeft een cruciale rol gehad in de koerswijziging van MasterKey en het herontwerpen van het ‘adviesbureau van de toekomst’. De stap die zij nu heeft gekozen, is een logisch vervolg. Haar kracht ligt in het in beweging brengen van organisaties uitgaand van de kracht van organisaties. We kunnen met alle collega’s vol overtuiging aan de slag met de verdere implementatie. Ik ben dan ook erg blij met de komst van Fred Janssen en Carissa Krook.”

 Over MasterKey Groep
MasterKey Groep is al ruim 20 jaar een van de gerenommeerde adviesbureaus in de facilitaire adviesmarkt. MasterKey Groep ondersteunt vanuit haar verschillende onderdelen opdrachtgevers met facilitaire vraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel niveau. MasterKey is een breed georiënteerd facilitair adviesbureau. MasterKey Interim levert interim en werving & selectie dienstverlening. MasterKey Duitsland ondersteunt facilitaire dienstverleners met advies en software in op het gebied van kwaliteitsborging.

Over Sprankelend Blauw
Sprankelend Blauw richt zich op organisatieadvies, strategie en interim-management.  Organisaties die door marktveranderingen een strategiewijziging beogen of een organisatieverbetering willen realiseren, zijn bij Sprankelend Blauw aan het goede adres.

Deel dit artikel

Ook interessant: