19 juni 2015

Overname WSC Groep Blankers door Ruud Danklof

WSC-groep Blankers is met ingang van 15 juni in handen van nieuwe eigenaar Ruud Danklof, waarbij Vebego fungeert als partner. Afgelopen week is de overname van de Weerter Schoonmaak Centrale-groep Blankers B.V. afgerond met de voormalig eigenaren Hein Sengers en Giel Schreven. Beide heren blijven werkzaam in de organisatie, die zich onder de naam Blankers Schoonmaak verder zal ontwikkelen naar facilitaire diensten in de volle breedte.

De WSC-groep Blankers is sinds 1966 actief als regionaal schoonmaakbedrijf in Noord- en Midden-Limburg. In haar bijna 50-jarige bestaan heeft de organisatie een mooie historie en een stevige, vertrouwde naam weten op te bouwen. Met 120 schoonmakers realiseert WSC een gezamenlijke omzet van 2,4 miljoen euro in dagelijks schoonmaakonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Het bedrijf zal haar positie in schoonmaak verder verstevigen en uitbouwen met aanvullende facilitaire diensten voor het midden- en kleinbedrijf in de regio.

Hein Sengers, sinds 2002 in de directie van de WSC-groep: “Wij zijn bijzonder verheugd in Ruud Danklof een echte vakspecialist én ondernemer te hebben gevonden, onder wiens bezielende leiding we de positie van WSC-groep Blankers verder uit kunnen bouwen tot toonaangevend specialist. Deze stap draagt bij aan een gezond toekomstperspectief en mooi ontwikkelpotentieel voor onze medewerkers.”

Ruud Danklof, 20 jaar jaar werkzaam in schoonmaak en facilitaire dienstverlening, ziet enorme kansen in Blankers: “De goede naam in de regio, de kennis en betrokkenheid bij management en medewerkers, gecombineerd met de toenemende vraag naar combinatiediensten binnen het mkb, biedt enorme kansen voor verdere groei in facilitaire dienstverlening. Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met de bestaande organisatie en haar klanten.”

Het komende jaar zal Danklof zich richten op het versterken van de positie in schoonmaak, om het bedrijf daarna verder door te ontwikkelen naar facilitair dienstverlener.

Deel dit artikel

Ook interessant: