OSB op Schoonmaak Vakdagen: “Meerwaarde bieden met campagne en speedcoach”

Branchevereniging OSB is een van de deelnemers aan de eerste editie van de Schoonmaak Vakdagen op dinsdag 25 en woensdag 26 september in de Expo in Houten. Wie de OSB-stand bezoekt, kan informatie, inspiratie en interactie voor de schoonmaakondernemer verwachten. De 4 must be theres van de grootste branchevereniging.

Meerwaarde en waarom deelname?
OSB wil laten zien dat ze als grootste brancheorganisatie voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche een echte meerwaarde biedt aan ondernemers. We zijn hun adviserende rechterhand, die onafhankelijk professioneel advies geeft en kennis biedt waar nodig. Kijk op www.osb.nl/ikwordlid voor alle ledenvoordelen, die we aan de bezoekers willen laten zien. Zo kunnen leden gratis bellen met onze Cao Helpdesk voor juridisch advies, netwerken met collega’s en collectief voordeel halen door korting op uiteenlopende diensten: van verzekeringen en verzuimbegeleiding tot brandstof.

Noviteiten
We brengen de momenteel lopende arbeidsmarktcampagne Je komt er in de schoonmaak onder de aandacht. De gehele schoonmaak- en glazenwassersbranche heeft te maken met arbeidsmarktkrapte. In deze campagne laten we zien dat het werk in de schoonmaak- en glazenwassersbranche uitdagend is, perspectief biedt en goed betaalt. Kijk op www.jekomterindeschoonmaak.nl voor meer informatie.

Op onze stand is bovendien een speedcoach aanwezig, die korte informatieve workshops geeft.

Netwerken
Via onze nieuwsbrief, de socialmediakanalen en de OSB-website bereiken we onze (potentiële) leden. Op de Schoonmaak Vakdagen vindt de OSB-stand direct bij de ingang.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
Zo blijven ze op de hoogte te blijven van noviteiten op het gebied van schoonmaak. De Schoonmaak Vakdagen biedt ook de mogelijkheid tot netwerken met collega’s. Wij laten zien dat we meer kunnen doen voor ondernemers en ze echt helpen om hun ondernemerschap te verbeteren. Dus kom naar onze stand!

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen én OSB  bezoeken? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.