4 oktober 2015

OSB Keurmerk voor jubilerend schoonmaakbedrijf Succlean

Schoonmaakbedrijf Succlean in Leusden heeft veel te vieren: het bedrijf bestaat 12,5 jaar en Succlean heeft als enige schoonmaakbedrijf in Leusden het OSB-keurmerk behaald.

Dit keurmerk voor de schoonmaak- en glazenwassersbranche wordt uitgereikt aan betrouwbare bedrijven die vakkundig en netjes omgaan met dienstverlening, personeel en administratie, premies en belasting betalen en de veiligheid waarborgen. Het OSB-keurmerk is een label dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van schoonmaak- en glazenwassersbedrijven voor iedereen inzichtelijk maakt via het OSB-keurmerkregister.

“Omdat we sterk groeien in onze regio en ons willen onderscheiden in kwaliteit van dienstverlening, vonden we het tijd worden om dit te onderstrepen met een keurmerk. Het OSB-Keurmerk is voor ons een duidelijke erkenning dat we onze zaken goed op orde hebben en biedt onze klanten zekerheid. Met het behalen van het keurmerk hopen we onze inzet voor kwaliteit en onze werkwijze te benadrukken. Dit blijkt ook omdat we veel langdurige relaties met onze klanten en medewerkers hebben”, zegt Remco Thiecke, directeur en oprichter van schoonmaakbedrijf Succlean.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: