13 april 2015

OSB blaast platform Reconditionering nieuw leven in

OSB blaast het Platform Calamiteiten nieuw leven in met de start van het Platform Reconditionering. Dit platform is voor bedrijven die aan herstel bij brand-, storm- en waterschade doen. Het bestuur van het nieuwe platform bestaat uit Leo Mulder (Belfor), Rob Meershoek (Dolmans Calamiteiten Diensten), Marlies van der Meulen (Polygon) en Gerard van Engelenburg (RGN). Namens OSB wordt Ilse Mariën (coördinator Platforms & Specialismen) het aanspreekpunt. 

Aanleiding voor de doorstart van het Platform Reconditionering is de wens van de bedrijven om de branche gezond te maken. De bedrijven willen gezamenlijk optrekken en naar buiten treden. Een van de speerpunten is public affairs. NIVRE en Verbond van Verzekeraars staan met stip op deze lijst. Ook gaat het platform aan de slag met onder andere de cao, opleidingen, de Code Verantwoordelijk Marktgedrag, Stichting Salvage, het facturatieproces en de leveringsvoorwaarden.

Rob Bongenaar, directeur OSB: “Ik ben verheugd dat we met dit nieuwe Platform Reconditionering weer een podium hebben om voor dit specialisme stappen vooruit te zetten. In 2015 zullen we vooral meer reconditioneringsbedrijven gaan interesseren om aan te sluiten bij OSB. Het is van groot belang voor deze bedrijven om via één loket samen naar buiten te treden.”

Deel dit artikel

Ook interessant: