18 februari 2016

Oproep: wie heeft mening over gezond en duurzaam werken?

Gezond werken, wie vindt het niet belangrijk? Iedereen moet straks langer doorwerken. Anderzijds vergrijst de beroepsbevolking en is schoonmaken fysiek zwaar werk. Gezond werken en duurzame inzetbaarheid van medewerkers gaan hand in hand. Wat is uw aandeel in gezond werken? Dient uw bedrijf als goed voorbeeld voor gezond, duurzaam werken? Of vindt u het allemaal onzin?

Op donderdagmiddag 10 maart of vrijdagochtend 18 maart organiseert Schoonmaakjournaal in samenwerking met Nederland gaat gezonder werken het rondetafelgesprek Duurzaam werken: een gezond schoonmaakdoel. Aan de hand van stellingen proberen we met u, als deelnemer, inzicht te geven in de mogelijkheden en onmogelijkheden in gezond en duurzaam werken in de schoonmaakbranche. We zullen ons vizier uiteraard richten op het nu en op de schoonmaakwereld in 2020: werkt Nederland dan massaal gezond?

We zijn nu op zoek naar zes bedrijven die actief zijn in de schoonmaak, zoals opleiders, objectleiders van schoonmaakbedrijven, producenten, dienstverleners of opdrachtgevers. Immers, de opleiding en coaching van mensen, maar ook vele producten en concepten kennen een ergonomisch en hygiënisch karakter. Alles gericht op de mens in onze branche: de schoonmaker (m/v). Doet u mee en neemt u deel aan het rondetafelgesprek? Mail ons: [email protected].

Van het rondetafelgesprek volgen publicaties op Schoonmaakjournaal. Uw gewaardeerde deelname betekent dus free publicity voor u(w bedrijf). In maart (en daarna) belichten we het thema Duurzame inzetbaarheid en bouwen we aan een inspirerende en informerende webpagina Gezond en veilig werken. Het rondetafelgesprek vindt plaats op een goed bereikbare locatie in Midden-Nederland en duurt maximaal 2,5 uur.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: