5 februari 2016

Opleider UL-Team zondag op RTL4

Zondag 7 februari om 11.20 uur komt UL-Team in het RTL-programma Mijn Leven, Mijn Gezondheid – een lifestyle tv-magazine over gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven.

Elke aflevering heeft informatieve onderwerpen om de kijker te informeren, inspireren, motiveren en uiteindelijk te activeren voor een gezond, actief en goed leven. In de aflevering vertelt Belinda Dekkers over de opleidingen en trainingen, die UL-Team aanbiedt om de arbeidskwaliteit te verbeteren en zo voor een betere werksfeer te zorgen.    UL-Team biedt opleidingen en trainingen aan binnen de facilitaire branche. Hierbij valt te denken aan schoonmaak-opleidingen en coachings-trajecten op het gebied van hospitality, veiligheid en management. Wanneer een bedrijf zich aanmeldt bij UL-Team volgt er een intake, om vervolgens een gepersonaliseerd coachingsplan op te stellen. Afhankelijk van de wensen van de werkgever, varieert de lengte van een traject van een dag tot enkele weken.

UL-Team hoort als een van de grootste organisaties tot de top, maar nog belangrijker, ze spelen in op belangrijke onderwerpen als stressvermindering, onderlinge verhoudingen op de werkvloer en daarbij ook multiculturalisme.

Deel dit artikel

Ook interessant: