2 februari 2016

Op 6 februari opening Kärcher Center langs de A12

Op zaterdag 6 februari opent het nieuwe Kärcher Center langs de A12 (Boomsesteenweg) in Wilrijk officieel haar deuren. Vanaf dan verwelkomt store manager Robert Dockx de klant op zoek naar een Kärcher-reinigingsoplossing met open armen.

Ruime openingsuren, ook op zaterdag, een goede bereikbaarheid nabij heel wat andere grote winkelketens en – het allerbelangrijkste – het complete aanbod Kärcher-reinigingsapparatuur en toebehoren voor de eindgebruiker en de professional. Bovendien vindt de klant er ook alle merchandising artikels en interessante, leuke demo-units. Dit alles in een gloednieuwe, lichte verkoopruimte en met een team dat adviseert in functie van elke vraag. Stuk voor stuk argumenten voor wie op zoek is naar de juiste reinigingsoplossing voor zijn specifieke toepassing.

“De officiële opening wordt de start van een boeiend project”, aldus Robert Dockx, store manager. “In het Kärcher Center kan de klant terecht voor onze Home & Garden én voor onze Professional toestellen, machines en accessoires. We krijgen vast een gevarieerd cliënteel over de vloer.”

U bent van harte welkom op zaterdag 6 februari vanaf 8.30 u voor een kennismaking met het nieuwe Kärcher Center

Deel dit artikel

Ook interessant: