22 december 2015

Ook RVO Utrecht deelt pluim uit aan Dolmans schoonmaakteam

Eerder berichtte Dolmans al over de uitreiking van een pluim door RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) in Den Haag. Niet alleen in Den Haag zijn de medewerkers van RVO boven gemiddeld tevreden over de schoonmaakdienstverlening van Dolmans. Ook de medewerkers van RVO in Utrecht zijn zeer tevreden over Dolmans. Dit blijkt uit de resultaten van het iKTO, een rijksbreed onderzoek, waarbij het zwaartepunt ligt op facilitaire en ICT-zaken. Het onderzoek is onder meer afgenomen bij het ministerie van Economische Zaken, waarvan RVO onderdeel is.

RVO stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. RVO heeft de Criteria voor duurzaam inkopen van Schoonmaak ontwikkeld en vastgesteld. Dolmans Facilitaire Diensten B.V. is de schoonmaakpartner van RVO voor de kantoren in Den Haag en Utrecht. De schoonmaak bij RVO vindt overdag en resultaatgericht plaats. Daarnaast verzorgt Dolmans op beide locaties de bewassing van de binnenzijde van het gevelglas.

Het team van Dolmans werd in het zonnetje gezet en ontving onder het genot van een kop koffie en gebak de pluim van RVO, in de vorm van een certificaat. Het team van Dolmans is hier erg blij mee en is trots op deze prestatie.

Op de foto Nounja Bellaga, Leen Kwarten en Gonda de Groot de Lang. Niet op de foto, maar ook zeer gewaardeerd: Louise Ras-Claessens en Mehmed Okyay. Uiterst links en rechts op de foto: Edwin Kamphuis en Ronald Denekamp, beiden Medewerkers Facilitair Bedrijf RVO.

Deel dit artikel

Ook interessant: