Ook ISO 9001-certificaat voor HydraGroup: “Wens in vervulling”

Cetradex ISO - hiresHydraGroup – een vierde generatie sociaal en van oorsprong ‘Haags’ schoonmaakbedrijf – presenteert vol trots dat zij, naast de NEN 4400 en het OSB Keurmerk!, nu ook beschikken over het ISO 9001-certificaat.

Ian Smeyers: “Ons harde werken werd op 17 mei 2016 beloond toen Cetradex, de certificerende instelling, ons liet weten dat we de inspectie met succes hebben doorlopen. De ISO 9001: wat ooit buiten handbereik leek, is nu eindelijk een feit!”

De ISO 9001 is een (internationale) norm voor kwaliteitsmanagement, die hoge eisen stelt aan het waarborgen van de kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid binnen de dienstverlening van een organisatie.

Naast het leveren van kwaliteit zijn ook sociaal ondernemen en duurzaamheid belangrijke speerpunten voor de HydraGroup. Op 4 oktober 2013 behaalde het bedijf uit Den Haag de PSO: Prestatieladder Socialer Ondernemen. Smeyers: “Nu behalen we een beloning voor het aantoonbaar leveren van kwaliteit. Wat ons betreft op naar de volgende mijlpaal!”

Gerelateerd artikel: Sociaal ondernemen drijfveer overname Hofstad door HydraGroup