13 juni 2017

Ook BOMA België viert ‘hoogdag’ van de Schoonmaak

“Schoonmaken is een job die niet altijd de erkenning krijgt die ze verdient. Meer dan 200.000 vrouwen en mannen werken in België als schoonmaker. Op dinsdag 20 juni wordt deze grootste industrie in de private sector uit de schaduw gehaald en vieren we samen de Dag Van De Schoonmaak!”.

Dit meldt BOMA in haar nieuwsbrief. “BOMA neemt diverse initiatieven om deze ‘hoogdag’ onder de aandacht te brengen”, vult Stijn Wildiers, managing director van BOMA, aan.

In Nederland wordt De Dag van de Schoonmaker op donderdag 15 juni gevierd. Ook de Nederlandse vestiging van Boma sluit zich daarbij aan met “een verrassing bij elke aflevering of ophaling”. Sales manager Raimondo Otten: “Dat hebben we vorig jaar op de eerste Dag van de Schoonmaker ook gedaan. Een presentje uitdelen leverde zoveel enthousiaste reacties onder schoonmakers op, dat we er geen moment aan hebben getwijfeld om dit jaar weer iets te doen. Ook wij willen en blijven benadrukken: Bedankt, jij maakt het verschil.”

Over BOMA
Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde voor bedrijven en instellingen in de Benelux en in Frankrijk. BOMA staat voor innoverend ondernemerschap. Wij koppelen functionele schoonmaakconcepten aan een efficiënte logistiek en ontwikkelen e-tools, die onze klant toelaten te focussen op zijn kernactiviteit. Een doordacht gebruik van onze producten en diensten spaart het milieu en levert, naast tijdwinst en economische besparing, een perfect schoonmaakresultaat op.

 

 

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: