23-25 mei: Solution introduceert Softwash in Nederland

Al meer dan 25 jaar is AC Lockyer, patriarch van het SoftWash concept, actief in het reinigen van gebouwen en objecten middels SoftWashing. SoftWash Systems is de absolute marktleider in de USA. Solution in Zwaag introduceert het reinigingssysteem nu in Nederland en nodigt u uit voor de Discover SoftWash dagen op woensdag 23 tot en met vrijdag 25 mei.

SoftWashing is het appliqueren van chemie op organische en an-organische vervuiling. De chemie doet de gehele reiniging zonder gebruik te maken van druk. Deze veilige, snelle maar vooral effectieve wijze geeft ondernemers de gelegenheid om, na een gedegen training, een enorm scala aan werkzaamheden te verrichten. SoftWash wordt gezien als een tegenhanger van hogedrukreiniging, Solution ziet het meer als een andere wijze van benadering.  Daken, muren, terrassen en trottoirs worden eenvoudigweg niet alleen brandschoon maar blijft ook tot wel zes keer langer schoon.  Glazenwassers, gevelreinigers en schoonmaakbedrijven, die op zoek zijn naar een nieuwe exclusieve mogelijkheid hebben nu de gelegenheid zich te verdiepen in SoftWash.

Discover Softwash dagen
Op 23-24 en 25 mei organiseert Solution® de Discover SoftWash dagen. Belangstellenden krijgen die dagen een volledige inkijk krijgen in de ‘SoftWash keuken’ met een theoretisch programma in de ochtend en praktijkdemonstraties op 2 middagen, compleet met lunch en diner. Tijdens deze introductie zal ook AC Lockyer, eigenaar van het Amerikaanse bedrijf SoftWash Systems, aanwezig zijn.