22 december 2015

Ontdek het DNA van Dolmans op Vakbeurs Facilitair

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 januari neemt Dolmans deel aan de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Brabanthallen in Den Bosch. Nieuw dit jaar is dat Dolmans zich voor het eerst organisatiebreed als groep presenteert op de beurs.  

Voorgaande jaren ontvingen de professionals van Dolmans Facilitaire Diensten en Dolmans Facility Management de bezoekers met een warm welkom. Dit jaar versterken de specialisten van Dolmans Calamiteiten Diensten, Dolmans Vastgoed Diensten/Specialistische Reiniging het beursteam op stand 3I.026 in Hal 3.

DNA
Het DNA van Dolmans vindt zijn oorsprong in 1958 bij de oprichting van het eenmansglazenwassersbedrijf. Sindsdien is familiebedrijf Dolmans uitgegroeid tot een landelijke, facilitaire dienstverlener met een breed pakket aan diensten. Het DNA van Dolmans kenmerkt zich door een duurzame bedrijfsvoering, met kwaliteit als belangrijkste drijfveer en 100% tevreden klanten als belangrijkste doel!

De 2000 enthousiaste professionals van Dolmans maken dit mede mogelijk en zijn actief op vele disciplines. Zo verzorgen zij:

  • een positieve beleving van regulier schoonmaakonderhoud, zoals interieur en sanitair onderhoud, glasbewassing en aanverwante diensten;
  • efficiënt en duurzaam facility management in de vorm van single- en multiservices, maincontracting en facility scan;
  • deskundig specialistisch schoonmaakonderhoud, licht technisch onderhoud, interne verhuizingen, ontruimingen en mutatieonderhoud;
  • directe en adequate eerste noodhulp na een calamiteit, zoals brand- of stormschade, wateroverlast, een explosie of inbraak. Opgevolgd door het traject van reiniging en reconditionering.

Duurzame uitnodiging
Kom langs op stand 3I.026 en ontdek het DNA en het uitgebreide dienstenpakket van Dolmans onder het genot van een heerlijke kop duurzame koffie van Peeze. U kunt uw gratis toegangskaart voor de vakbeurs Faciltair & Gebouwbeheer downloaden via deze link

Meer informatie: www.dolmans.com

 

Deel dit artikel

Ook interessant: