23 maart 2015

Oguz, Mouna, Martje, Gaike en Aviëth: finalisten Asito Schoonmaakkracht 2015

Oguz Kurt, Mouna Sahoul, Martje Hoekstra, Gaike Poorthuis en Aviëth Kerindongo zijn doorgedrongen tot de finale van de verkiezing  Asito Schoonmaakkracht 2015. Op vrijdag 17 april vindt de grote finale plaats en wordt de allerbeste uit 10.000 schoonmaakkrachten gekozen.

Joost Brinkhuis, juryvoorzitter: “Jaarlijks kiest Asito de beste schoonmaakkracht. Uit meer dan 50 aanmeldingen zijn 16 halve finalisten gekozen. Afgelopen vrijdag vond de halve finale plaats. Hierin werden de kandidaten beoordeeld op hun schoonmaakvaardigheden en theoretische kennis. Maar belangrijker is nog de mens achter de schoonmaakkracht. Het gaat er bij deze verkiezing niet alleen om dat je goed kunt poetsen en voldoende kennis hebt over producten, maar juist de persoonlijkheid van de kandidaat telt mee. De beste Schoonmaakkracht is trots op zijn of haar werk, is het visitekaartje van Asito, maar ook de leukste en gezelligste collega. Iemand met de A-factor.”

Tijdens de finale op 17 april zullen de kandidaten opnieuw een aantal opdrachten uitvoeren, waarna de jury een winnaar kiest.

Op de foto: bovenste rij Gaike (tweede) en Martje (vierde van links), in onderste rij Avieth (eerste), Mouna (tweede) en Oguz (vierde van links)

 

 

Deel dit artikel

Ook interessant: