Numatic Nu-Assist: veelzijdige digitale hulp voor schrobzuigers

Toegang tot gebruikersinstructies, filmpjes zien, een reinigingsadvies opzoeken of een technische tekening raadplegen: Nu-Assist heeft het allemaal. Nu-Assist van Numatic is een app die u op uw smartphone kunt downloaden. Het bevat alle informatie over uw Numatic schrobzuigmachines en kan als Eerste Hulp bij Storingen dienen.

“Iedereen kent Numatic van de stofzuigers en velen van reinigingsmachines. We hebben een groot assortiment, waaronder schrobzuigmachines voor vloeronderhoud. Als producent van reinigingsmachines denk je natuurlijk veel na over technische innovaties, maar speel je ook in op de vragen uit de markt. De Numatic Nu-Assist app is daar een voorbeeld van”, legt Rogier Moorman, managing director van Numatic International, uit.

Veelzijdige digitale hulp
Nu-Assist is de digitale hulp voor schrobzuigmachines. De gratis app geeft toegang tot gebruikersinstructies, filmpjes, technische tekeningen, maar is ook de Eerste Hulp Bij Storingen. Een uniek onderdeel van de app. Moorman over de keuze van deze toevoeging: “Vaak kan een gebruiker zelf de verstoring oplossen met behulp van onze stapsgewijze instructie. Lukt dat niet? Dan kan hij/zij via de app een service-aanvraag indienen. Onze monteurs weten dan direct om welke machine het gaat, waar de machine staat en wat het probleem is. Zo kunnen we nog beter en sneller aan een oplossing werken.”

Voor de gebruikers
Op Interclean Amsterdam, in mei jongstleden, presenteerde Numatic een groot aantal innovaties, zoals het online keuzeprogramma Nu-Design voor het samenstellen van je eigen werkwagen en Nu-Assist. Ook Nu-Assist is ontwikkeld om de gebruikersvriendelijkheid en het op maat werken te vergroten. Voor de connectie met de Nu-Assist app worden alle Numatic-reinigingsmachines, die de fabriek in Engeland verlaten, voorzien van een QR-code, en machines die al in het veld zijn, kunnen worden voorzien van een QR-code sticker.

Wilt u Nu-Assist zelf ervaren? Kom dan naar de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september in Expo Houten en bezoek stand nr. 15, tegenover het cateringplein.

Over Numatic
Numatic International staat voor de beste stofzuigers en nog veel meer. Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan! Numatic is ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan reinigingsmachines en werkwagens, die op de werkvloer voor en praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden zorgen.