Numatic FlexiFleet nieuw helder en voordelig huurconcept voor reinigingsmachines

Numatic International lanceert een vernieuwend, helder en voordelig huurconcept: FlexiFleet Rental Plan (FRP). Hiermee speelt zij in op de toenemende vraag bij de groothandel naar verhuur van schrobzuigmachines om schoonmaakbedrijven te kunnen ondersteunen in de flexibele inzet van de juiste machine voor iedere klus. 

Als producent van reinigingsmachines in de Benelux weet Numatic als geen ander hoe belangrijk het is om vloerreiniging goed uit te kunnen voeren. “Alleen met de juiste machine voor de klus kunnen wij een 100% schone vloer garanderen”, vertelt managing director Rogier Moorman. “Schoonmaakbedrijven beschikken niet altijd over de voor een bepaalde vloer geschikte machine. Via onze dealers, schoonmaakgroothandels in Nederland en België, kwam regelmatig de vraag of zij ook via verhuur hun klanten, de schoonmaakbedrijven, konden voorzien van die machine die zij op dat moment nodig hadden. Sinds 1 oktober is dat mogelijk met FlexiFleet.”

Assortiment: van klein tot groot
Het assortiment van FlexiFleet bestaat uit diverse schrobzuigmachines, van kleine achterloop (TGB-4045) tot grote opzitmachine (TTV-678 Ride on). Ook is de grote veeg-/zuigmachine Ciclope 708 ride on in het programma opgenomen. Met dit aanbod kan een praktische schrobprestatie tot maar liefst 3600 m2 per uur worden gerealiseerd. De machines van de verhuurvloot zijn herkenbaar aan de groene kleur. Numatic beschikt over voldoende voorraad om de markt te kunnen bedienen.

Huurovereenkomst met advies
De huurovereenkomst wordt gesloten tussen de schoonmaakgroothandel en het schoonmaakbedrijf. Numatic zorgt als leverancier voor de contractafhandeling en het gehele logistieke proces van levering en instructie ter plekke aan de mensen, die met de machine gaan werken. Ook advies over het gebruik van hulpmaterialen, zoals borstels en vloerpads, hoort hierbij. De reinigingsmachines kunnen worden gehuurd voor een dag, een week of een maand.

Meer informatie: bel 0031 (0)172 467999 (Nederland) of 0032 (0)3 844 8343 (België) of mail  info@numatic.nlinfo@numatic.be

Numatic International staat voor de beste stofzuigers en nog veel meer. Iedereen kent de vrolijke stofzuigers van Numatic: Henry, Hetty, James, Charles, George, een hele familie. Door hun glimlach wordt schoonmaken leuk en is het werk zo gedaan! Numatic is ook actief op het facilitaire vlak met een uitgebreide range aan reinigingsmachines en werkwagens, die op de werkvloer voor en praktische en comfortabele uitvoering van de werkzaamheden zorgen.