9 september 2015

Nieuwe klanten voor Willemsen Schoonmaak dankzij bruikleenconcept Vendor

Willemsen Schoonmaak uit Enschede heeft haar klantenkring uitgebreid doordat Vendor haar automaten en dispensers gratis in bruikleen biedt. Theo Willemsen: “Willemsen Schoonmaak is partner van Vendor sinds de oprichting van Vendor. Doordat Vendor sinds begin van dit jaar automaten en dispensers kosteloos in de vorm van een bruikleenovereenkomst biedt, hebben wij bedrijven – die nog geen toilethygiëne oplossingen van Vendor hadden – tot klant kunnen maken.”

Maximaal gemak en transparantie in de kosten van uw verbruiksartikelen staan in Vendor’s bruikleen concept voorop. Willemsen vervolgt: “De meeste klanten geven alles uit handen. Denk aan het bijvullen van zeepdispensers, wisselen van luchtverfrissers en damesverbandcontainers en het aanvullen van handdoeken en toiletpapier tot in de werkkast zodat er altijd voldoende voorraad is.” Perry de Jong, national account manager partner sales vult aan: “Veel organisaties vinden het prettig geen omkijken naar hun toilethygiëne te hebben en zich te kunnen focussen op hun corebusiness. De betaling per doos geleverde verbruiksartikelen spreekt daarnaast veel mensen aan.”

Klanttevredenheid
Vendor hanteert contracten op basis van klanttevredenheid. Willemsen vertelt enthousiast: “Wij hebben deze contractvorm voor onze klanten overgenomen. Klanten ontvangen een overeenkomst voor een onbepaalde periode met een opzegtermijn van drie maanden. Zij kunnen dus altijd opzeggen. Vendor en Willemsen gaan ervan uit dat de klant tevreden is over onze toilethygiëne oplossingen en service.”

Unieke handdrogingsoplossing
Willemsen: “Als partner van Vendor delen wij de visie dat de toiletbezoeker op elk moment moet kunnen beschikken over toiletpapier, zeep en handdroging. De IQ handdoekautomaat van Vendor is een uniek systeem omdat deze tussentijds bijvulbaar is. Toiletbezoekers treffen nooit een lege automaat aan. Onze klanten hebben altijd een schone handdoek voor hun gasten en medewerkers. Daarnaast is hun toiletruimte altijd opgeruimd. Doordat ons personeel tussentijds het papier kan bijvullen tijdens een schoonmaakronde, besparen wij ons tijd. Deze kunnen wij besteden aan andere schoonmaakwerkzaamheden. Hierdoor zijn onze klanten optimaal tevreden.”

Constructieve samenwerking
Willemsen jr en Perry de Jong zijn enthousiast over het partnership. Willemsen: ”Vendor is een betrouwbare, goede partner. De automaten zijn van hoogwaardige kwaliteit.” De Jong vult aan: “Wij waarderen Willemsen Schoonmaak enorm als langdurige partner. Er is een prettige wisselwerking. Wij zijn ook blij dat het bruikleenconcept goed aanslaat.” 

Over Willemsen
Al sinds 1938 biedt Willemsen Schoonmaak meer dan alleen schoonmaak onderhoud. Denk hierbij glasbewassing, tapijtreiniging en gevelreiniging. Thema beveiliging voor beveiligingsdiensten en Kiwi Personeelsgroep voor uitzenden, detachering en payrolling maken ook deel uit van de Willemsen Groep. Willemsen: “We zijn er trots op dat we al 77 jaar bestaan. Mede dankzij het vertrouwen van onze relaties en onze medewerkers hebben we dit kunnen realiseren.”

Over Vendor
Vendor is bijna 55 jaar toonaangevend op het gebied van toilethygiëne en actief in meer dan 30 landen. Als specialist biedt Vendor op duurzame en transparante wijze een optimale toilethygiëne voor haar klanten. Contracten op basis van klanttevredenheid zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast staat de toiletbezoeker centraal, waarbij een positieve beleving, uitstraling en optimale beschikbaarheid de belangrijkste kernwaarden zijn. Via een uitgebreid servicenetwerk zorgt Vendor dagelijks voor hoogwaardige en stipte dienstverlening bij vele duizenden klanten.

Op de foto Theo Willemsen jr van Willemsen Schoonmaak (links) met Perry de Jong van Vendor (rechts)

 

Deel dit artikel

Ook interessant: