Nieuwe Katrin website: verfrissend nieuw online gezicht

Schoonmaakjournaal - Katrin Website NLOp 1 februari heeft Katrin haar nieuwe website gelanceerd. Het overzichtelijke design geeft direct inzicht in de core business – hygiënespecialist in papier en toiletdispensers – en de oplossingen en producten die Katrin biedt. “De ontwikkeling van onze website www.nl.katrin.com is gebaseerd op de feedback van onze klanten en vertaalt zich nu in een gebruikersvriendelijke website, die nieuwe inzichten biedt. Kortom: gemakkelijker, sneller, verbeterd.”

Het nieuwe jaar brengt diverse wijzigingen aan de website Katrin.com. Doel is het netwerk van Katrin-partners nog beter te ondersteunen. “Onze partners zijn gevestigd in 23 landen”, vertelt Ralph Vodegel, sales manager Benelux, “dat vergt een ‘global’ aanpak en uitstraling.”

Snel en betrouwbaar
En dat is gelukt. Met de nieuwe website www.katrin.com zijn de gebruikersvriendelijkheid en beschikbaarheid verbeterd. Daarnaast biedt deze online informatiebron nieuwe inzichten en betrouwbare content. Vodegel: “De opbouw van onze website is vergemakkelijkt, waardoor je snel ziet wat we doen, wie we zijn en wat we u kunnen bieden. Daarnaast is gewerkt aan een snellere navigatie, waardoor je in het minst mogelijke aantal clicks bij de gewenste informatie komt. Of het nu om oplossingen voor het toilet, dewerkplaats of het comfort van gasten gaat: hygiëne is de sleutel tot succes.”

De ontwikkeling van de Katrin-website is gebaseerd op de feedback van klanten, die de hygiënespecialist in 2016 verzamelden. Elk kwartaal worden dit jaar stapsgewijs implementaties doorgevoerd, die de recent gelanceerde website verder verrijken.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Klik dan snel op deze link.

Over Katrin
Katrin bouwt aan een wereld waar hygiëne geen luxe is – waar u kunt aanraken, ontdekken en genieten van het leven. Waar mensen zich thuis kunnen voelen, zelfs als ze op verplaatsing zijn. Wij kunnen dit niet alleen doen – maar wij kunnen hier wel in slagen door onze klanten te helpen. Katrin deelt haar passie voor hygiëne.

×