25 juni 2015

Nieuwe Kärcher website en webwinkel

Een fris, hedendaags en responsief design. Bijzonder gebruiksvriendelijk en makkelijk navigeren. Dat zijn de opvallendste troeven van de gloednieuwe Kärcher-website. Benieuwd? Neem een kijkje op www.karcher.be.

De nieuwe webstek van Kärcher is een handige tool geworden boordevol informatie. Responsief, dat spreekt voor zich, en dus past de inhoud zich automatisch aan het gebruikte toestel (PC, smartphone, tablet, …) aan. De homepage maakt meteen een duidelijk onderscheid tussen de assortimenten Home & Garden en Professional. Kwestie van niet te verdwalen tussen het ruime aanbod oplossingen voor diverse toepassingen en sectoren.

Met de in het oog springende slogan ‘U hebt een taak. Wij de oplossing’ profileert Kärcher zich eens te meer als aanbieder van allerhande oplossingen.

De website doet nog meer dan systemen en producten tonen. De wisselende beelden op de homepage werden uit de Kärcher-actualiteit geplukt. Onder de knop ‘Services’ schuilt alles wat te weten valt over nog zo’n troef van de specialist in reinigingsapparatuur: onderhoud, opleidingen, reparatieservice, fleet management, klantenservice, support, …

Shoppen op de nieuwe website? Dat kan! My Kärcher is de webwinkel van Kärcher. Maak eerst een productvergelijking voor u bestelt, of klik op de link naar de respectievelijk de Facebook- en YouTube-pagina.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: