16 mei 2015

Nieuw werkwagenconcept bij Exclusiva: Fantom

In de wereld van werkwagens en ander rijdend materieel is, naast de bekende merken als Vileda, Numatic, Euromop en Vermop, nog een interessant alternatief op de markt: Fantom Professional. Een nieuw concept werkwagens dat Exclusiva met ingang van 2015 voert: de nieuwe standaard voor flexibiliteit en functionaliteit. Fantom Professional is eveneens een merk met kwalitatief hoogstaande producten; Fantom zet een nieuwe standaard als het gaat om flexibiliteit en functionaliteit.

Met Fantom Professional heeft Exclusiva de lijn professionele producten uitgebreid, die ook voor een brede doelgroep in de Nederlandse markt interessant zijn. “We verwachten hier in de behoefte te kunnen voorzien om niet alleen te kunnen werken met goed materieel, maar ook met eenvoudig aan te passen materieel voor bijvoorbeeld een nieuw project”, legt Simon van Dijk, directeur van Exclusiva, uit. Een belangrijk aspect is dat Exclusiva met deze productlijn een concept weet neer te zetten, dat kwalitatief zeer hoogstaand is en tegelijkertijd prijstechnisch meer dan concurrerend met een lage cost of ownership als gevolg.

Eén basis
De eerste producten van Fantom Professional die via Exclusiva verkrijgbaar zijn, zijn de werkwagens, hotelwagens en mopemmers, met alle benodigde accessoires. Het concept van de werkwagens is volledig ontwikkeld rond één basis en kan vervolgens modulair worden opgebouwd. Zo kan vanuit de basis een hotelwagen ontstaan, maar ook een uitgebreide werkwagen. Afsluitbare compartimenten als lades en deuren, maar ook kleinere onderdelen als trays, ophanghaken, de wielen en handvatten zijn allemaal los te bestellen.

Maatwerk
Exclusiva levert de werkwagens vanuit vaste samenstellingen, maar elke wagen kan op verzoek, bij aanschaf of in een later stadium, gecustomized worden. Hiermee kan een concept worden aangeleverd dat exact op de betreffende werkzaamheden is afgestemd. Van Dijk over het waarom van deze uitbreiding in het uitgebreide Exlusiva-assortiment: “De kwaliteit in combinatie met de prijs en flexibiliteit qua opbouw om de werkwagens zijn de belangrijkste redenen om Fantom Professional in het assortiment op te nemen. Daarnaast heeft de productlijn een zeer representatieve uitstraling. De flexibiliteit zorgt ervoor dat het concept van de modulaire werkwagens interessant is voor de schoonmaakbranche, maar zeker ook voor horecabedrijven, industrie en recreatiebranche.”

Degelijkheid
De kwaliteit van de producten blijkt direct wanneer de producten van dichtbij worden bekeken. Het merendeel van de onderdelen, zoals het frame, de handvatten, deuren en lades zijn bijvoorbeeld gemaakt van extra dik kunststof. De degelijkheid is daarmee zichtbaar en voelbaar. De wielen zijn groot, wat het rijden over snoeren en drempels vergemakkelijkt. Bovendien zijn de wielen voorzien van een sterk maar zacht rubber, waardoor de wagen bijna geruisloos rijdt.

Ter introductie geldt een speciale aanbieding. Kijk en klik op de banners op Schoonmaakjournaal.

Meer informatie: www.exclusiva.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: