16 mei 2015

Nieuw: Meiburg Reinigingsmachines voor onderhoud en reparaties

Meiburg Reinigingsmachines uit Wychen is een nieuw servicebedrijf dat (onderdelen van) reinigingsmachines levert, onderhoudt en repareert. Meiburg Reinigingsmachines is ontstaan uit Meiburg Tuin- en Parkmachines, een bedrijf met meer dan tien jaar ervaring. Sinds kort is Meiburg ook Kärcher-dealer.

Leo Meiburg over het ontstaan van Meiburg Reinigingsmachines: “Regelmatig werd ons gevraagd of wij storingen aan reinigingsmachines konden oplossen. De klanten hadden gehoord van onze snelle en goede service. Toen vorig jaar Kärcher bij ons met de vraag kwam of wij het Kärcher-dealerschap wilden opnemen, hebben we besloten om Meiburg Reinigingsmachines op te richten. Het afgelopen jaar hebben weer veel tijd gestoken in het opleiden van onze mensen, waardoor we nu ook het Kärcher servicedealer predicaat mogen voeren.” Meiburg Reinigingsmachines is het adres voor reparaties, de aankoop van een nieuwe machine of het stellen van andere vraag over reinigingsmachines. Als er een probleem is, wordt dat snel opgelost. Het bedrijf uit Wychen typeert zich door het persoonlijke contact met klanten en laagdrempeligheid. “We kennen de behoeften van onze klanten en bouwen langdurige relaties met hen op”, vult Dillian Meiburg aan.

“We zijn voortvarend aan de slag gegaan met de verkoop van de Kärcher-machines en ontmoetten zodoende veel nieuwe klanten. Daardoor verrichten we nu ook service en onderhoud aan hun bestaande machinepakket.”

Meer informatie: www.meiburgreinigingsmachines.nl

Deel dit artikel

Ook interessant: