28 april 2015

Nieuw logo Clear4Clean

Clear4Clean is jaar drie jaar jong en heeft haar sporen verdiend en dus haar koers kunnen bepalen. Daar hoort een nieuw logo bij: een cirkel die vier bedrijfsdiensten en reflectie symboliseert.

“Als jong bedrijf pak je alles aan. Je bent bezig naam te maken en een plek te verdienen in de markt. Nu in 2015 is het duidelijk waar Clear4Clean voor staat. Daarom heeft Clear4Clean haar logo aangepast. Het nieuwe logo symboliseert de peilers van Clear4Clean”, legt directeur-eigenaar Edgar van Engelen uit.

Vier delen
Het logo is een cirkel die uit vier delen bestaat, die staan voor: (1) advies op het gebied van schoonmaak; (2) samenwerking met opdrachtgevers; (3) samenwerking met schoonmaakbedrijven, en (4) monitoren van de kwaliteit van de schoonmaak.

Cirkel
Van Engelen verduidelijkt: “De cirkel staat voor het steeds herhalen van de processen, want naast de schoonmaakprocessen heeft de cirkel ook betrekking op de ondersteuning van schoonmaakbedrijven bij het certificeren voor ISO 9001, ISO 14001 en VCA**.”

Reflectie
“De twee kleuren in de naam staan voor de reflectie van de schoonmaak bij opdrachtgever en schoonmaakbedrijf”, vervolgt de Clean4Clean-directeur. “De reflectie is het helder en zichtbaar maken van de wijze waarop de schoonmaak in werkelijkheid wordt uitgevoerd. Met de vier delen van de cirkel ondersteunen we de opdrachtgever en schoonmaakbedrijf en streven we naar verbetering. Kortom, een win-winsituatie.”

Deel dit artikel

Ook interessant: