Nieuw bij Numatic: unieke reinigingstablet NuTab voor schrobzuigers

Numatic NuTab_reservoirSpeciaal voor het machinaal reinigen van vloeren heeft Numatic International de NuTab in haar assortiment opgenomen. Een uniek reinigingstablet voor efficiënt en schoon werken. Eenvoud en gemak voor de professionele schoonmaker!

Numatic, bekend van haar brede assortiment van schoonmaakmachines en ‑materialen, introduceert nu haar reinigingsmiddel de NuTab. Om de gebruikers van de Numatic Twintec-schrobzuigmachines nog beter te kunnen ondersteunen bij efficiënt vloeronderhoud. Op een gebruiksvriendelijke en schone wijze.

Werking NuTab
De NuTab is een reinigingstablet voor in het reservoir van een schrobzuigmachine. Eén tablet in een reservoir van 40 liter water draagt zorg voor het goed schoonmaken van alle alkalibestendige en waterdichte harde vloeren, zoals PVC, Linoleum, natuursteen en kunststof.

U heeft geen fles reinigingsmiddel of doseerunit meer nodig: u doet een tablet in het reservoir, vult deze met water, laat het tablet in 10 minuten oplossen en de machine is klaar voor gebruik. Ideaal toepasbaar in productiehallen, werkplaatsen, openbare ruimtes, supermarkten of andere grote vloeroppervlakken. Het aantal te gebruiken tabletten is afhankelijk van de grootte van het waterreservoir. Het werken met de NuTab draagt met haar schone resultaat én een frisse geur bij aan een goede beleving van het schoonmaakonderhoud.

Voordelen NuTab
Het gebruik van de NuTab kent diverse voordelen: (1) schoon werken: geen geknoei meer met het doseren van schoonmaakmiddelen; (2) eenvoudig werken: de dosering is duidelijk, één tablet per 40 liter; (3) duurzaam werken: ieder tablet is verpakt in oplosbaar folie en heeft bij gebruik minimale invloed op het milieu; (4) voordelig werken: de ‘cost per use’ is laag, waardoor de NuTab zichzelf bij juiste dosering snel terugverdient; (5) compact werken: voor dit compacte product is weinig opslagruimte nodig.

Nieuwsgierig?
Bent u nieuwsgierig naar de NuTab? Heeft u vragen over het gebruik en resultaat? Raadpleeg de informatie op www.numatic.nl. Of neem contact op met uw dealer of de medewerkers van de afdeling Sales Support van Numatic via  +31 (0) 172 467999 of info@numatic.nl.