6 juli 2015

Nederrijn Schoonmaak kiest Diversey Care vloeronderhoud

Ter verbetering van de aanpak en de borging van kwaliteit van het vloeronderhoud, heeft Nederrijn Schoonmaak gekozen voor een samenwerking met Diversey Care. Belangrijk onderdeel hierbij is training en opleiding, die Diversey Care verzorgt. Diversey Consulting geeft daarnaast extra ondersteuning en advies. 

Nederrijn kiest Diversey Care om haar marktleiderschap in vloeronderhoud en diverse referenties van innoverende Diversey Care-producten en -systemen. Diversey Care onderscheidt zich als marktleider ook door de verantwoordelijkheden die zij als organisatie neemt op het gebied van mens en milieu. Nederrijn herkent zich als organisatie hierin, aangezien zij zelf ook veel activiteiten en verantwoordelijkheden ondernemen. Zo is Nederrijn bijvoorbeeld ISO14001 gecertificeerd.

Nederrijn Schoonmaak maakt deel uit van de Nederrijn Groep met vestigingen in Duiven en Zaltbommel. De hele organisatie telt zo’n 1300 medewerkers met een omzet van € 20 miljoen. Naast schoonmaakactiviteiten heeft de groep een uitzendonderneming.

Deel dit artikel

Ook interessant: