Nationale spotlight voor i-team op Schoonmaak Vakdagen

Op dinsdag 25 en woensdag 26 september vinden de Schoonmaak Vakdagen plaats in Expo in Houten. Tijdens dit vakevent ontmoet het schoonmaakgilde elkaar. Producenten, leveranciers, opleiders en beroepsverenigingen zijn vertegenwoordigd, om hun nieuwste technieken en innovaties tonen. Ook i-team Benelux is aanwezig. Dit bedrijf zet zich nationaal in de spot light met de lancering van  van  het i-team 4D REAL clean reinigings concept, de i-protect lijn reinigingsmiddel en de i-move batterij stofzuiger. Buiten demonstreert het i-team de i-suit en i-wash. Lees de 4 must-be-there’s van het complete i-team Benelux.

Welke meerwaarde heeft Schoonmaak Vakdagen voor uw bedrijf? En waarom neemt uw bedrijf juist aan dit vakevenement deel?
I-team heeft last minute besloten om toch deel te nemen aan de Schoonmaak Vakdagen omdat we het belangrijk vinden als internationaal bedrijf ook de aandacht op de Benelux te vestigen. Na een succesvolle Interclean, welke ons internationaal weer een stukje meer op de kaart heeft gezet, verwachten wij van deze dagen ook nationaal in de spot light te staan. Deze dagen zijn voor ons ook een uitstekend  moment om i-team BeneLux verder te lanceren.

Welk nieuws of recent gelanceerd product, dienst of concept toont u op de Schoonmaak Vakdagen?
We lanceren ons i-team 4D REAL clean reinigings concept. Vloeren, wanden, interieur, plafond en binnenlucht, alles is met elkaar verbonden en dient op de juiste slimme manier gereinigd te worden. Tijdens de Schoonmaak Vakdagen presenteren wij enkele nieuwe producten zoals onze i-protect lijn reinigingsmiddel, welke door de ISSA geselecteerd is voor de innovation award en onze i-move batterij stofzuiger, die in ons unieke plug & play programma valt (al 9 verschillende reinigingsoplossingen werkende op dezelfde batterij). Natuurlijk zal onze i-mop XL en XXL ook weer de nodige aandacht krijgen.

Op het buitenterrein tonen we op het gebied van de glasbewassing: de i-suit (ergonomische werken met een telescoopsteel) en i-wash (nieuwe lijn telescoopstelen met schrobborstels) . Fred de Ridder, de uitvinder van deze systemen, zal doorlopende demonstraties geven.

Hoe bereikt u uw (potentiële relaties) of nodigt u hen uit? En waar vindt men uw bedrijf op de Schoonmaak Vakdagen?
Via social media en persoonlijke uitnodigingen zullen wij onze relaties benaderen. Ook het i-team Benelux team bestaande uit VAT (Oosterhout), Hijman (Amsterdam), Bosheide (Heerlen) en Cleaning service products (Schaijk) zullen present zijn op de stand en hun relaties uitnodigen.

Waarom mogen de schoonmaakprofessionals van Nederland de Schoonmaak Vakdagen op 25 en 26 september niet missen?
Met dit event wordt er een platvorm gecreëerd om ook op nationaal niveau te netwerken. Doorlopende demonstraties van de meest innovatieve producten op één plek tezamen. Een unieke kans om ideeën te delen en misschien wel om te zetten door i-team naar een product!

Wilt u de Schoonmaak Vakdagen bezoeken en kennismaken met de nieuwe en bestaande i-team producten? Verzilver uw gratis toegangskaart via deze link.