6 augustus 2015

Milieu en veiligheid belangrijke keuzes Swissôtel Amsterdam voor Unger

Het Swissôtel op het Damrak in Amsterdam heeft gekozen voor het Unger RO30G osmosefilter en Nlite stelen voor de glasbewassing. Unger-dealer Hiltex uit Almere heeft na diverse demonstraties de order gekregen en in juni is het systeem afgeleverd, met instructie voor het personeel dat de glasbewassing gaat verzorgen. 

De voornaamste redenen dat Swissôtel voor dit systeem heeft gekozen, zijn de eenvoud, milieuvriendelijkheid en efficiëntie die het systeem bieden. Het RO-filter produceert 350 liter osmosewater per uur en de reiniging vindt plaats zonder gebruik van chemie. In combinatie met de lichte en sterke Nlite Hi Mod carbon stelen kan men eenvoudig, snel en veilig de ramen op hoogte reinigen.

Bijkomende voordelen zijn dat de reiniging van glas en gevel uitgevoerd kan worden wanneer men dat nodig acht en dat er dus geen glazenwasser hoeft te worden ingehuurd. Bovendien kunnen etages en vleugels gereinigd worden als deze niet bezet zijn, waardoor gasten niet gestoord worden.

Swissôtel zal haar schoonmaakmedewerkers voorzien van een sprayflacon met osmosewater, waarmee de kamers en openbare ruimtes gereinigd kunnen worden. Het reinigend vermogen van dit water is groot, het is milieuvriendelijk en beter voor de gezondheid aangezien er niet met chemie gesprayd wordt.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: