Micheline 2e #schoonmaaktopper juni: “Ze verdient een pluim

Juni was feestmaand! Alpheios vierde haar 60-jarig jubileum en zowel in Nederland als in België werd de Dag van de Schoonmaker gevierd. Reden voor Alpheios om niet één maar twéé #schoonmaaktoppers in juni in het zonnetje te zetten! Vorige week maakten we de eerste topper bekend, Serenella, en vandaag de tweede: Micheline.

Micheline Peelman, voorwerkster van de OK in het AZ Nikolaas​, is onze tweede #schoonmaaktopper. Deze enthousiaste en precieze topper zet samen met haar team de kwaliteit op nummer 1 en leidt alles in goede banen op en rondom de OK. Ook neemt ze alle nieuwe schoonmaakmedewerkers onder haar vleugels. Zoals jullie in de film zien, was het een feest om de prijs aan haar uit te reiken en de film op te nemen!

De vakantieperiode is ook voor #schoonmaaktoppers in Nederland en België aangebroken. Dus geen nieuwe #schoonmaaktoppers in juli en augustus. Vanaf 1 september kunt u weer #schoonmaaktoppers genomineerd op het vertrouwde adres: www.alpheios.nl/60-jaar-alpheios of www.alpheios.be/nl/60-jaar-alpheios. Fijne vakantie allemaal!