Met nieuwe webshop zet Carel Lurvink eerste en grote stap voor online winkel

Op maandag 1 oktober lanceert Carel Lurvink, groothandel in schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen, zijn totaal vernieuwde webshop. Zoeken en bestellen van producten is nog nooit zo makkelijk geweest in de branches waarin Carel Lurvink actief is. Ook de persoonlijke bestelomgeving Mijn Carel Lurvink is verder geoptimaliseerd. Klanten vinden hier hun persoonlijke informatie, zoals bestellijsten en facturen.

“Hoewel veel van onze klanten nog graag langskomen in een van onze servicecenters voor persoonlijk advies en het kopen van producten, zien ook wij dat steeds meer organisaties online bestellen”, aldus Joris Krabbenborg, marketing manager bij Carel Lurvink. “Om het deze en nieuwe klanten nog makkelijker te maken om de juiste producten te vinden, is de zoekfunctie en de user experience enorm verbeterd. Voorafgaand aan dit project hebben we heel goed geluisterd naar onze klanten via klantpanels en een-op-eengesprekken. Deze release is de eerste en de grootste in een stroom van verbeteringen aan onze online winkel.”

Gebruiksvriendelijke webshop
De nieuwe webshop is geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Hierdoor kunnen klanten ook vanuit bijvoorbeeld een sleutelpand of de werkvloer snel een bestelling plaatsen. Navigeren naar het juiste product is eenvoudiger geworden door te kiezen voor een van de negen productcategorieën of de betreffende branche te selecteren. Ook de benodigde informatie, zoals veiligheidsbladen, food conformiteitsbladen en gebruiksaanwijzingen, is per artikel in te zien en wordt automatisch toegestuurd bij bestellingen.

Service en persoonlijk contact
Maikel Smit, IT manager bij Carel Lurvink: “We hechten veel waarde aan service en persoonlijk contact. Daarom kan er op elke pagina op een laagdrempelige en persoonlijke manier contact worden gezocht met onze productspecialisten. We willen ook online een omgeving creëren die van toegevoegde waarde is. Door de nieuwste technieken te gebruiken, kunnen we onze bezoekers en klanten een platform bieden waarbij veel aandacht besteed is aan snelheid, gemak en service op maat. Zo worden er voortdurend opties toegevoegd aan het online bestelsysteem ‘Mijn Carel Lurvink’. Op de persoonlijke bestellijst vinden klanten nu productcategorieën en artikelafbeeldingen en kan een artikel vanuit een productpagina direct worden toegevoegd aan meerdere bestellijsten.”

Carel Lurvink is een moderne en servicegerichte groothandel in onder meer schoonmaak-, veiligheids- en schildersartikelen en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie Lurvink. Van borstelfabriek met 2 medewerkers naar Hofleverancier met 65 medewerkers, lees het exclusieve interview van onze redactie met Julius Lurvink:

Carel Lurvink 125 jaar: familieverhaal over overleven, groeien en doorgaan