29 april 2015

Met Liquidator introduceert Moerman de EASE waarde

Moerman wil één duidelijk credo stellen naar zijn klanten: Moerman-producten zijn EASE: Efficiency: efficiëntie; Amazing results: verbluffende resultaten; Safe: veilig;  Ergonomics: ergonomie. EASE vormt de basis voor alle nieuwe productontwikkelingen van Moerman. 

Een van die noviteiten is de Liquidator: take it to the next level met de Moerman Liquidator. De Liquidator zet een nieuwe trend in professioneel raamwassen door het significant verminderen van de tijd die men spendeert aan het ‘detailing’ van ramen. De Liquidator is ontwikkeld, getest en goedgekeurd door professionele raamwassers en maakt met EASE het verschil.

Efficiëntie: (1) vermindert ‘detailing’ van de ramen met een doek aanzienlijk en (2) levert tot 25% tijdsbesparing op volgens uitgebreide tests.
Verbluffende resultaten: (2) met minder moeite en (3) geen waterrestanten in hoeken en randen.
Veilig: (1) Omwille van het gelimiteerde “detailing” is het veiliger werken voor raamwassers op een ladder. De raamwasser moet zich niet meer uitstrekken of overhellen om dat laatste beetje water weg te vegen met een doek. (2) De plastiek tips vermijdt schade aan de raamkozijnen.
Ergonomie: (1) Door de perfecte vorm zweeft de aluminium liniaal over het glas, wat resulteert in een gemakkelijk en vloeiende performantie en vermijdt daardoor extra belasting op armen en schouders

Bekijk de video om meer te weten te komen van de Liquidator.

Deel dit artikel

Ook interessant: