4 februari 2016

Met functiewisseling geeft Diversey Care nieuwe impuls aan healtcare en schoonmaak

Per 1 januari zijn de functies van Paul van de Pas en Joël de Rooij gewijzigd. Paul van de Pas vervult de functie van sector lead healthcare en Joël de Rooij die van sector lead schoonmaakbedrijven. Beiden behoren tot het managementteam en rapporteren aan Henk Toering, country director Netherlands Diversey Care.

Paul van der Pas vervulde voorheen de functie van sector lead schoonmaakbedrijven. In zijn nieuwe functie geeft hij samen met Jim Klein, field sales manager, leiding aan het landelijk opererende gezondheidsteam. Van der Pas over zijn nieuwe rol binnen Diversey Care: “Ik ben ervan overtuigd dat ik de kennis die ik de afgelopen jaren heb opgebouwd in de schoonmaakbedrijven- en hospitalitysector kan inzetten om het verschil te gaan maken. Het verschil maken in gastvrijheid en klantbeleving en toegevoegde waarde leveren. De sectoren Gezondheidszorg en Schoonmaakbedrijven zijn met elkaar verbonden en met mijn kennis en ervaring kan ik daar uitstekend de verbindingen maken”.   

Joël de Rooij volgt van der Pas op als sector lead schoonmaakbedrijven. In zijn nieuwe functie geeft Joël samen met Luc Donders, field sales manager, leiding aan het landelijk opererende team schoonmaakbedrijven. Joël de Rooij over zijn nieuwe rol binnen Diversey Care: “Ik zie uit om samen vanuit een breed netwerk verandering te brengen in onze branche. Samen werken aan een schonere en veilige leefomgeving door middel van innovaties en verbinding in de keten. Denk aan het opnieuw inrichten van arbeid en dienstverlening door robotisering centraal te stellen. TASKI Intellibot is een revolutie binnen de sector”.

Over Sealed Air
Sealed Air Corporation bouwt aan een wereld die beter voelt, smaakt en werkt. In 2014 heeft het bedrijf een omzet gegenereerd van circa $7.8 miljard door onze klanten te helpen met het bereiken van hun MVO-doelstellingen ten aanzien van hedendaags grootste sociale en milieutechnische uitdagingen. Onze portfolio van wereldwijd bekende merken, waaronder het Cryovac voedselverpakkingsoplossingen, het Bubble Wrap merk beschermende verpakking en Diversey reinigings- en hygiëneoplossingen, zorgt voor een veiligere voedselketen met minder afval, beschermt waardevolle goederen overal ter wereld, en verbetert de gezondheid door schonere omgevingen. Sealed Air heeft circa 24.000 medewerkers, die klanten dienen in 175 landen.

Deel dit artikel

Ook interessant: