16 juni 2015

Meininger Hotel Amsterdam City West kiest voor CSU Albatros

Meininger Hotel Amsterdam City West gaat een meerjarige samenwerking aan met CSU Albatros. CSU Albatros is verantwoordelijk voor de complete schoonmaakdienstverlening in het hotel. 

Meininger Hotels breidt flink uit van 881 naar 1177 bedden in hun vestiging in Amsterdam-West. De keuze voor CSU Albatros werd in belangrijke mate bepaald door de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening. “Door de hoge gastwaardering bijvoorbeeld op het gebied van key performance schoonmaak en het prettige onderlinge contact, zie ik de samenwerking met CSU Albatros met vertrouwen tegemoet. Betrouwbare partners zijn essentieel om onze succesvolle formule verder uit te bouwen”, zegt Pieter Bas van Litsenburg, regional manager bij Meininger Hotels.

Op de foto Robert Goudappel, directeur CSU Albatros, en Pieter Bas van Litsenburg, regional manager Meininger Hotels

Over CSU Albatros
CSU Albatros is een gespecialiseerd onderdeel van CSU voor de hotelbranche. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Rotterdam. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award. Het bedrijf is gecertificeerd voor het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. In 2014 won CSU de estafetteprijs Kroon op het Werk en werd door Great Place to Work voor de achtste maal bekroond tot een van de beste werkgevers van Nederland. Het bedrijf ontving het predikaat Best Managed Company 2014. In 2015 werd CSU voor het tweede jaar op rij ook gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’ en won het de eerste Golden Service Innovatie Award.

Deel dit artikel

Ook interessant: