17 maart 2015

Nieuw Amadi Panorama Hotel kiest voor BHS Group

Medio maart is BHS Group een samenwerking aangegaan met het nieuwe Amadi Panorama Hotel in Amsterdam. Dit prachtige hotel in de stadswijk IJburg telt 67 luxe kamers. BHS Group gaat bij het Amadi Panorama Hotel de volledige Housekeeping verzorgen en de guest supplies leveren.

De keuze voor de BHS Group is gebaseerd op de jarenlange gespecialiseerde hotelschoonmaakervaring en de omvang in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.

De BHS Group Professionals, voorheen Bosman Hotel Services, is sinds de oprichting in 1971 uitgegroeid tot een prominente en gespecialiseerde schoonmaakorganisatie, waarvoor representativiteit, klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. De specialisatie is gericht op de schoonmaak van hotels en hospitality gerelateerde organisaties.

Over BHS
De BHS dienstverlening varieert van het volledig ontzorgen van de afdeling Housekeeping in hotels tot detachering van professioneel opgeleide medewerkers. BHS Group verzorgt haar dienstverlening in grote en kleine hotels in het 2- tot 5-sterrensegment. Tot haar opdrachtgevers behoren zes 5-sterrenhotels, variërend van internationaal ketenhotel tot familiehotels. Op jaarbasis maken meer dan 700 geüniformeerde medewerkers van BHS Groep meer dan 1.250.000 kamers vakkundig schoon, dat wil zeggen circa 3500 kamers per dag.
De medewerkers worden professioneel opgeleid voor het branche-erkende diploma in de eigen BHS Academy in Nieuwland.
Naast het hoofdkantoor in Amstelveen heeft BHS een vestiging in Helmond.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: