12 november 2015

Medewerkers RVO geven Pluim aan schoonmaakteam Dolmans

De medewerkers van RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) in Den Haag zijn bovengemiddeld tevreden over de schoonmaakdienstverlening van Dolmans Facilitaire Diensten. Dit blijkt uit de resultaten van het recent gehouden iKTO, een Rijksbreed onderzoek, waarbij het zwaartepunt ligt op facilitaire en ICT-zaken.

Het onderzoek is onder andere afgenomen bij het ministerie van Economische Zaken, waarvan RVO onderdeel is en bestaat uit drie delen: een algemene verplichte vragenlijst; een facultatief deel waarin deelnemers op detailniveau kunnen aangeven waarover ze wel of niet tevreden zijn; medewerkers kunnen een pluim uitdelen aan een medewerker, afdeling of proces.

De response bij RVO bedroeg 989 reacties, waarvan ongeveer 170 medewerkers de mogelijkheid gebruikten om een pluim uit te delen. Drie punten waren aanleiding voor de meer dan gemiddelde tevredenheid van de RVO-medewerkers: behulpzaamheid, zelfstandige manier van werken en begrip. Tijdens een feestelijke bijeenkomst zijn de medewerkers van Dolmans in het zonnetje gezet voor hun mooie prestatie en hebben zij de pluim in de vorm van een certificaat in ontvangst genomen.

RVO stimuleert Nederland bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. RVO heeft  de Criteria voor Duurzaam Inkopen van Schoonmaak ontwikkeld en vastgesteld. Dolmans Facilitaire Diensten is de schoonmaakpartner van RVO voor de kantoren in Den Haag en Utrecht.  De schoonmaak bij RVO vindt overdag en resultaatgericht plaats. Daarnaast verzorgt Dolmans op beide locaties de bewassing van de binnenzijde van het gevelglas.

Deel dit artikel

Ook interessant: