27 januari 2016

Medewerkers Biga Groep geslaagd voor vakopleiding vloerenonderhoud

Maar liefst 13 van de 15 medewerkers van de Biga Groep uit Zeist zijn geslaagd voor het RAS-diploma Vakopleiding Vloeronderhoud. Twee medewerkers hebben het examen net niet gehaald, maar hebben wel een UL-Team certificaat mogen ontvangen.

Met recht is personeelsadviseur Sylvia van de Leur trots op haar mensen: “Door goede en gestructureerde begeleiding op de werkvloer zijn haar medewerkers enthousiaste vakmensen geworden. Het behalen van dit diploma is voor hen echt de kers op de taart!”

De Biga Groep werkt al een aantal jaren samen met UL-Team opleidingen en is enthousiast over de prettige samenwerking met de deskundige trainers en medewerkers van UL-Team. De trainers zijn betrokken bij de doelgroep en weten hun lessen goed aan te passen aan het niveau van de deelnemers. De Biga Groep streeft naar kwaliteit en daarin speelt opleiden en begeleiding op de werkvloer een grote rol. Die visie deelt UL-Team en daarom is de samenwerking zo passend. “Met mijn gecertificeerde medewerkers bied ik mijn klanten zekerheid van een goede schoonmaak”, aldus Sylvia de Leur.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: