5 februari 2016

Margo Werleman Romaro’s eerste Schoonmaker van het Jaar

Met bloemen, slingers, taart, een award en een luxe Eftelingarrangement voor het hele gezin zette Romaro Schoonmaakgroep afgelopen week Margo Werleman in het zonnetje. Margo is namelijk gekozen tot Schoonmaker van het Jaar. Voor het eerst in de geschiedenis hield Romaro afgelopen jaar deze verkiezing.

Elk kwartaal wezen alle acht rayonleiders uit hun team van medewerkers een kandidaat voor de nominatie aan. Uit alle genomineerde kandidaten was Margo Werleman de beste schoonmaker. Margo wordt dan ook voorgedragen voor de landelijke verkiezing Schoonmaker van het Jaar.

De schoonmakers werden beoordeeld of ze goed en milieubewust schoonmaken,  maar ook of ze flexibel, betrokken, gemotiveerd, representatief en dienstverlenend zijn. Margo scoorde op alle onderdelen uitstekend en is altijd bereid extra in te vallen. Kortom, een medewerker waar het bedrijf trots op is!

Over Romaro
Romaro is een Ridderkerks familiebedrijf en is in drie decennia uitgegroeid tot een professionele dienstverlener in de schoonmaakservice, industriële reiniging en bedrijfsdiensten.

 

Deel dit artikel

Ook interessant: