Magdalena en Khadija van EW naar finale Schoonmaker van het Jaar Belgie

Met de spreekwoordelijke finish in zicht gaan Magdalena Bezubik en Khadija Rifi een spannende week tegemoet. De titel van Schoonmaker van het Jaar 2016 voor België ligt binnen handbereik. Zij zijn namelijk beide doorgedrongen naar de finale van de Golden Service Awards.

“Het winnen van deze titel zou een bekroning op hun dagelijkse inzet, enthousiasme en betrokkenheid zijn”, reageert Stefanie Van Steenlandt, regiomanager van EW Facility Services België. “Maar met of zonder award, we zijn sowieso al ongelofelijk trots en blij dat we deze toppers in dienst hebben. We konden dan ook niet anders dan ze voordragen.”, vult regiomanager Nicky Jonckers aan.

Magdalena Bezubik
Magdalena werkt al meer dan 10 jaar bij EW Facility Services België. Buiten dat zij haar vak verstaat, staat ze symbool voor gastvrijheid die de gasten van het Adagio Centre Monnaie in Brussel dagelijks ervaren. Ze is leergierigheid, flexibel en ambitieus en heeft het volledige vertrouwen van haar leidinggevenden en opdrachtgever. Ook haar collega’s werken graag met haar samen. Haar humor zorgt altijd voor een grote glimlach en hebben zij advies nodig dan staat zij altijd voor hen klaar.

Khadija Rifi
Khadija geeft bij de uitvoering van haar taken voor het Lodge Theater Hotel in Leuven altijd het beste van zichzelf en is als eerste kamermeisje verantwoordelijk voor de samenwerking en de communicatie tussen de verschillende teammembers. Khadija is een echte teamspeler, dynamisch en enthousiaste. Ze helpt haar collega’s daar waar nodig zonder haar eigen werkzaamheden uit het oog te verliezen. Khadija is trots op haar werk en streeft de hoogste kwaliteit na. Bij haar beslissingen probeert zij zo goed als mogelijk altijd met de wensen en behoeften van haar opdrachtgever rekening te houden.

Bekendmaking
Op 1 december wordt in Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode bekend gemaakt wie met felbegeerde titel Schoonmaker van het Jaar 2016 België naar huis gaat. We wensen Magdalena en Khadija veel succes!

 

 

×