4 april 2015

Maatwerkoplossingen bases voor voorzetting samenwerking ISS en De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool heeft na een intensief aanbestedingstraject ISS Facility Services benoemd als partner voor schoonmaakdiensten. De keuze voor ISS betekent een voortzetting van de huidige samenwerking tussen beide partijen, die inmiddels ruim tien jaar beslaat en naar volle tevredenheid verloopt.

De Haagse Hogeschool wil haar ruim 25.000 studenten en 2000 medewerkers een prettige en veilige leer- en werkomgeving bieden. In het kader van gezondheid en hygiëne vindt de hogeschool een goede schoonmaakdienstverlening belangrijk. ISS biedt de opdrachtgever maatwerkoplossingen voor de schoonmaak, waarin proactief handelen en het ‘ontzorgen’ van de klant centraal staan.

Het contract tussen De Haagse Hogeschool en ISS gaat in op 1 april 2015 voor een periode van in elk geval twee jaar. Als de samenwerking naar tevredenheid van beide partijen verloopt, wordt dit omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Kenmerken van het nieuwe contract zijn een schone locatie, een minimale verstoring voor de gebruikers van het pand tijdens de dienstverlening van ISS en een positieve ‘schoonbeleving’ voor iedereen die zich binnen de muren van de Haagse Hogeschool begeeft.

Werkzaamheden
ISS maakt op de vijf locaties van De Haagse Hogeschool schoon (Den Haag, Delft en Zoetermeer), waarbij het bereiken van het gewenste schoonmaakresultaat uiteraard vooropstaat. Naast de reguliere werkzaamheden is ISS verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de dieptereiniging van de keukens, de cateringfaciliteiten en het sanitair en verder de glasbewassing, reiniging van het buitenterrein, gladheidsbestrijding, ongediertebestrijding en het leveren van sanitaire benodigdheden.

Slimme oplossingen
ISS maakt voor de schoonmaakdiensten aan de Haagse Hogeschool slim gebruik van innovatieve oplossingen. Dit zijn onder meer een zelf ontworpen facilitair management informatiesysteem (FMIS) en sensortechnologie voor het meten van de gebruiksintensiteit van bepaalde ruimtes, om het gewenste schoonmaakniveau hier goed op af te kunnen stemmen.

Emelien Bruggink (Unithoofd Outsourcing): “ISS heeft zich met de aanbieding opnieuw bewezen als geschikte contractpartner voor de schoonmaakdienstverlening binnen de dynamische omgeving van De Haagse Hogeschool.”

Dennis Kentrop (Directeur ISS Cleaning West): “Na reeds vele jaren met De Haagse Hogeschool te hebben samengewerkt, zijn we zeer verheugd en trots dat ISS wederom als partner is gekozen om met nieuw elan onze schoonmaakdienstverlening te leveren en verder te ontwikkelen om aan de veranderende verwachtingen van alle stakeholders binnen De Haagse Hogeschool te voldoen en deze te overtreffen, nu en in de toekomst.

Op de bijgevoegde foto ziet u zitten v.l.n.r.: Jan Lintsen (lid college van bestuur van De Haagse Hogeschool) en Dennis Kentrop (directeur ISS Cleaning Services) en staand onder andere medewerkers van ISS die verantwoordelijk zijn voor de schoonmaak bij De Haagse Hogeschool.

Deel dit artikel

Ook interessant: